Apportprøven på Presteseter 23. og 24. juni

Apportprøven på Presteseter 23. og 24. juni

Partilister pr 21.06.18 ligger nå ute. Vi har plass til flere så meld på innen fredag 22.06.18

Stedet er, som tidligere år, ved Presteseter i Lardal kommune.
Larvik og Omegn Turistforening sin hytte Presteseter ligger ved Siljuvann rett på oversiden av Svarstad. Det vil være gangavstand fra sekretariatet til alle øvelser.

I tillegg til den ordinære apportprøven blir det en underholdende VK apport på lørdag der vi kårer lørdagens beste AK hund.
Det blir kåring av dagens beste ekvipasje i UK og AK begge dager, samt en flott premie til de beste i UK og AK samlet for begge dagene.

Partilister pr 21.06.18

Dommere i år vil være Arild Walter Hansen, Ivar Ekenes, Ove og Birthe Myhre.

Vi bruker duer og ender som apportvilt.
Det er krav om sauerenhetsbevis for AK-hundene da det kan være sau i området. Det vil bli foretatt kontroll av gyldig sauerenhetsbevis.

Opprop kl. 09.00 hver morgen

Prøveleder: Ole-Erik Furuheim, mob. 915 18 019
epost til prøveledelsen: nvkvestfoldtelemark@gmail.com

Kiosk
Det vil være mulig å kjøpe brus og kaffe i sekretariatet hele helgen. NB! Husk å ta med kontanter da det ikke er mobildekning ved Presteseter.

Overnatting og mat

Vi oppfordrer alle til å ta med familien og overnatte.
Det er plass til telt i området (50,- pr natt) og campingvogner (100,- pr natt) rundt Presteseter. Vi har også noen senger inne på hytta (200,- pr. natt pr pers).

NB! Pga STOR skogbrannfare kan vi ikke tenne griller under prøven med mindre det kommer betydelige nedbørsmengder. Det er mulig å låne stekemuligheter inne på hytta på Presteseter.

Vi inviterer alle til å være med på felles mat både fredag og lørdag. Det serveres reker på fredag og spekemat på lørdag.
Pris for felles mat begge dager er kr 400 pr pers.

Bestilling av mat og overnatting sendes på e-post til nvkvestfoldtelemark@gmail.com og betales inn på kontonummer 2610.30.79895.
Frist for bestilling av mat er 17. juni.

Loddsalg
Lørdag kveld blir det trekning av vinnere i loddsalget så husk å ta med kontanter.

Påmeldingsinfo for prøven

Påmelding gjøres via www.nkk.no.

Viltavgift (dersom du ikke har med eget vilt): kr 150 pr start. Dette betales inn på konto 2610.30.79895. NB! Skriv hvilken hund viltavgiften gjelder for.

Veibeskrivelse

Adkomst fra Rv 40 ved Svarstad retning Skrim/Omholtfjell. Ta av der det er skiltet bl.a. til Svarstad Skisenter. Følg skilting mot Omholtfjell. Ved Bergandammen (ca. 12 km fra avkjøringa på riksvei 40) er det skilt med avkjøring til Presteseter. Herfra er det ca. 6 km. til hytta som ligger ved veien og består av 3 røde bygninger.
Kart finner du her.

Huskeliste:

•    Meld deg på prøven via www.nkk.no.
•    Send en epost til nvkvestfoldtelemark@gmail.com med bestilling av mat og overnatting om du skal ha telt/campingvogn/overnatting inne, ønsker du/dere å delta på fellesmiddag fredag og lørdag kveld. Frist 17.06.18.
•    Husk penger til kiosk og loddsalg.
NB! Det er ingen mobildekning i området (prøveleder nåes ikke etter kl 12.00 på fredag 22. juni)