Buskerud «utklasset» Vestfold/Telemark

Buskerud «utklasset» Vestfold/Telemark

I den tradisjonelle vennskapsmatchen trakk Buskerud-hundene det lengste strået.

Etter at både Buskerud og Vestfold/Telemark lørdag hadde kåret sine distriktsmestre lavland for 2017, var det søndag klart for vennskapsmatch mellom våre to naboklubber.

Vestfold/Telemarks lag i vennskapsmatch 2017
Thomas Engh

Vestfold/Telemarks lag besto av de to UK-hundene Saga og Disa, og fire AK-hunder: Nico, Garm, Fønix (distriktsmester AK) og Linka.

Buskeruds lag besto av Tullamore og Noomi (distriktsmester UK), og Shock (distriktsmester AK), Ero, Enja og Metallica. De ble ført av Lisbet og Leif Ottesen, Wenche Due og Arild Walter Hansen.

Finale med felling

I UK gikk Buskerud-hundene best, og de skåret 19,5 proeng (maks per hund var 10 poeng).  Beste hund var Tulla med 10 poeng. Vestfold/Telemark skåret 13 poeng.

I AK gikk også Buskerud-hundene best med 24 poeng, mot Vestfold/Telemarks 17 poeng. Ero gikk aller best, med 10 av 10 poeng.

Dermed dro Buskerud i land seieren i vennskapsoppgjøret for annet år på rad.

Dommer i vennskapsmatchen var Thomas Engh, som også gikk med som skytter.

Wenche Dørmænen og Isco og Uhro

Mens det vennskapelige oppgjøret foregikk, fikk resten av deltakerne trene videre i to partier. Det hadde regnet en del i løpet av natta, og utpå formiddagen kom nye byger. En del valgte da å avslutte treningen og vende nesa hjemover.

Vi takker for en fin helg med vennskapelig kappestrid og fremvisning av mange talentfulle hunder. Neste år håper vi at vi får med flere nybegynnere til dette veldig fine tilbudet på Anders Dues fine marker ved Trossnäs går ved Karlstad.

Takk for fine dager!

Signe Hotvedt fotograferer

 

Thomas Svane Jacobsen og Aurora, klubbens yngste rekrutt
Trening i regnvær på Trossnäs