DK – RS 2024

DK – RS 2024

Her er sakene som skal opp på Distriktskonferansen og Representantskapsmøtet 17. og 18. februar.

Sakspapirer:

Innkalling

Distriktskonferanse og NVKs Representantskapsmøte holdes lørdag 17. og søndag 18. februar. Innkallingen er sendt ut til distriktene og publisert her 17. oktober 2023. Dokumentene er også sendt direkte til hver klubb.

Stedet er Quality hotell Olavsgaard, som ligger langs E6 mellom Gardermoen og Oslo.

NVKs æresmedlemmer inviteres spesielt. Det er også lov å være tilhører. Dersom du ønsker å være tilhører, ta kontakt med klubbens sekretær.

Status ved årsskiftet

På programmet lørdag (start klokka 11.30) står det distriktskonferanse, der året som er gått skal gjennomgås. På møtet lørdag skal også saker som skal opp på søndagens representantskapsmøte diskuteres.

Hovedstyres leder Roger Brenden vil gå gjennom årsberetningen for 2023 som oppsummerer status i klubben. Jaktrådet og Avlsrådet skal også gå gjennom året som er gått, med et spesielt blikk på hvordan våre tre raser har gjort det på prøver og utstilling. Avlsrådet har et spesielt fokus også på helsetilstanden i rasene.

Blant sakene som skal diskuteres er endring i avlskriteriene for strihår, en reduksjon i antall årspremier som deles ut, og om klubben skal ta opp tsjekkisk vorsteher som ny rase i NVK.

Sakene blir debattert lørdag, før de skal opp til avstemning søndag.

Vinnere skal hedres

Lørdag kveld er det festmiddag med utdeling av en rekke priser til Årets Hunder og NVC-vinnere, samt heder til våre nyeste Norgesmestre (SV-laget). Der blir også avlspris, oppdretterpris og utstillingspris delt ut,

Klubbens høyeste organ

Søndag er det formelt Representantskapsmøte med bl.a. valg. Der skal NVK-leder velges, samt  rundt halvparten av hovedstyret. Valgkomiteen ledes i år av Geir Henning Strøm.  Kontaktopplysninger til valgkomiteen finner du her.

Reglene for hva som skal behandles på RS står i Lover og vedtekter.

Møtet er beregnet å være ferdig innen klokka 16. Etter avsluttet RS skal det nye styret samles for konstituering.

Spørsmål rundt det praktiske rundt reise/opphold er sendt distriktene i egen sending fra klubbens sekretær Sissel Marthinsen, post@vorsteh.no.

Protokoller og sakspapirer fra tidligere RS finner du her.

Velkommen!