OPPDATERT! Partilister apportprøve Holleia

OPPDATERT! Partilister apportprøve Holleia

Her finner du Partilister og info for årets Holleiaprøven 2021.

Da nærmer det seg årets apportprøve på Holleia og det ser ut til å bli V A R M T så husk masse vann til hunder og dere selv.
Opprop er kl. 9

Partilister finnes her:
Partiliste Holleia apportprøve dag 1 oppdatert

Partiliste Holleia apportprøve dag 2 oppdatert

Som tidligere nevnt blir det ikke eliteapport på lørdagskvelden fordi det brukes samme vilt til alle hundene og det er ikke tillatt.
Det vil heller ikke bli kiosk, så ta med nok mat og drikke både til eier og hund(er). Ta gjerne med griller dere som har da vi har minimalt med dette og fordi det ikke kommer til være hverken loddtrekning eller felles bespisning i år pga. koronarestriksjonene som vi fortsatt bør overholde.

Minner om at overnatting på campen skjer på eget ansvar, det er ikke tilkobling til hverken strøm eller vann, men det blir satt opp et festivaltoalett der. Overnatting koster kr.50 pr. døgn pr.pers og kan vippses til #608390 / merk med overnatting Holleiaprøve.

 Sauebevis obligatorisk

Det er sauer i området, så det er absolutt nødvendig å ha sauerenhetsbevis for å starte på prøven. Dette kommer til å bli sjekket så du må ha med beviset, bilde holder ikke. Uten slikt bevis, vil du dessverre bli nektet start.

Husk også at det er båndtvang under hele prøven, og det er absolutt forbud mot å slippe hund i terrenget utenom under avprøvingen.  Det handler både om respekt for viltet, og for grunneieren, som er så raus at vi får bruke det flotte terrenget til vår apportprøve.

Slik finner du frem:

Adresse: Sørliveien 55, Vikersund (Modum kommune)

Kart i Google maps: https://drive.google.com/open?id=1V7nyl3LuvBNR7AAebM-On2f5aq0&usp=sharing 

Velkommen til Holleia!