2 dagers apportprøve på Setermoen i august

2 dagers apportprøve på Setermoen i august

NVK Troms arrangerer 2 dagers apportprøve, 3 - 4 august på Steiland, Setermoen.

NVK Troms innviterer til vorstehtreff på Setermoen 3 – 4 august.

Vi ønsker velkommen til apportprøve og sosialt samvær på Steiland i Bardu kommune, 3 – 4 august.

Alle i gr. 7 er velkommen om du har vorstehhund eller av annen fuglehundrase.

Vi har leid områdene til Bardu jeger og fiskeforening og det er muligheter for å sette opp telt/lavvo eller ha med seg campingvogn/bobil. Pris for overnatting på Steiland med bobil/campingvogn/telt er kr 200,- og Kr 200,- for ikke medlemmer. Betales med vipps til #119684 · NVK TROMS – Overnatting.

Huset på Steiland er forbeholdt arrangør/prøveledelse og dommere. Toalett kan benyttes. Grillhytta er åpen og kan brukes fritt av alle. For å komme til Steiland tar du av fra E6 og ned mot Bardu motorsportsenter. Kjør over brua og ta av til høyre videre mot motorsportsenteret. Ta av til høyre igjen ved første mulighet på en grusvei som fører ned til Steiland.

Komiteen er på plass på Steiland fra kl. 18.00 fredag 2. august.

Og som alltid trenger vi hjelp fra dere til å gjennomføre arrangementet. Vi må rydde og vaske etter oss når apportprøven er over på søndag og søppel/tomgods må tas med. Under prøven vil det også være behov for noen som kan ro båten lørdag og søndag og noen til å hjelpe til med søkapport/spor.

Lørdag og søndag kjører vi apportprøve på formiddagen, med opprop på Steiland kl 09.00 begge dager.

Dommere: Ernst Evensen, Trude Langstrand og Jan-Erik Jensen.

Påmelding via www.nkk.no ved å gå inn på terminlisten – prøvenr. 55-24029: https://www.nkk.no/terminliste-prover/category1269.html

Startkontigent er 425,- ved påmelding innen 31. juli. Alle må ha med eget apportvilt, også til spor. Husk å oppbevare i merket emballasje til vannapport.

Prøveleder er Ernst Evensen og kan nåes på tlf 406 25 685, eller mail: ernsteve@onlie.no

Vedr apportvilt så gjelder samme regler i år som i fjor. Her finner du mere info:

Apportvilt – hva er tillatt

Nytt til årets apportprøver

Det vil også bli mulighet for å ta apportbevis: Kr 200,- for ikke medlemmer. Betales på vipps til #119684 · NVK TROMS – Apportbevis.