Skogsfuglprøve Holleia 2020

Skogsfuglprøve Holleia 2020

NVK Buskerud ønsker velkommen til skogsfuglprøve 7-8 november.

Partilister blir lagt ut på vorsteh.no og med link på Facebook-siden vår, uken før prøven.  Vi vil i år ha partier med 4 deltakere, enkelte av partiene vil på forhånd bli bedt om å møte på avtalt sted i nærheten av terrenget de skal gå i.

Påmelding til prøven gjøres ved å gå inn på www.nkk.no og videre inn på terminliste for skogsfuglprøver, og trykke på linken der. Prøvenummer er 54-200031. Fristen for påmelding er 23. oktober.

Husk eget apportobjekt som skal være av jaktbar art (rype, rugde, storfugl, orrfugl eller fasan). Fuglen skal være hel, og skal godkjennes av dommer. Den kan være fersk, opptint, frossen eller tørket. Det skal apporteres for alle premiegrader.

Vi vil følge alle retningslinjer og bestemmelser som kommer fra FKF/NKK og myndighetene mht. til smittevern. FKF har fått utarbeidet en veileder som vi ber alle lese og følge: https://www.fuglehundklubbenesforbund.no

Jegermiddag

Lørdag kveld er det jegermiddag hvor dommerne redegjør for dagens slipp og deler ut premier. Jegermiddagen koster 250kr–det inkluderer et glass vin, en brus eller en øl.

Det blir utlodning under middagen, så ta med kontanter eller bruk Vipps. Blant premiene er flotte gevinster fra Thor på Pets Zoomarkedet i Krokstadelva.

Overnatting

Det er begrenset med overnattingsplasser på NVK–hytta. Dommere, hjelpere og deltakere langveisfra blir prioritert. Overnatting koster 200kr/natt inkl. frokost og matpakke. Ta med termos for te/kaffe.

Prøvens beste hund får et napp i Terje Dyves minnepremie, en flott bronserype i full størrelse. Det samme med et flott håndmalt fat og et kombinert fat for apportprøven i juli og skogsfuglprøva.

 

 

 

OPPROP ER KL. 08.

Om du ikke har hørt fra terrengansvarlig eller undertegnende angående oppmøte plass, skal du møte ved NVK- hytta.  Husk å respekter avstand.

Det vil bli merket med parkering før stikkveien ned til hytta. Av praktiske årsaker ber vi dere om å parkere der, da går det hele smidigere når dere skal ut å kjøre til terrengene. Veien inn til hytta blir merket fra Drolsum ved Rud kirke som ligger på riksvei 35 rett nord for Vikersund i retning Hønefoss. Adressen til NVK-hytta er Sørliveien 55, 3370 Vikersund. Google maps link: https://goo.gl/maps/bCX2N9zx3MjY9Mhy5

Påmelding til overnatting/måltider og evt. andre spørsmål rettes til prøveleder Christina E. Krekling på e-post elay-kre@online.no, eller tlf. 47 61 05 08. Eller til terrengansvarlig Anders Simensrud, tlf. 408 41 501.

Velkommen!