Vintersamling med NVK Vestfold/Telemark. AVLYST

Vintersamling med NVK Vestfold/Telemark. AVLYST

NVK V/T inviterer til vintertrening fra fredag 6. til søndag 8. mars på Hovden, nærmere bestemt Bjåen turisthytte. AVLYST pga ekstraordinær båndtvang i Bykle kommune.

I tradisjonens tro inviterer vi til vintersamling for klubbens medlemmer. Årets vintersamling er på Bjåen turisthytte. Det er flotte terreng rett utenfor døra med bjørkebelte, og det pleier å være godt med fugl på vinterstid.
Overnatting skjer i leilighet/hus med 6 sengeplasser i hver leilighet og 10 sengeplasser i det gule huset. Husk sengetøy eller sovepose. Alle hunder må ligge i bur.

Pris: kr 1200 pr person med en hund (hvis fulltegnet) Dette inkluderer instruksjon og terrengleie lørdag og søndag samt overnatting fra fredag til søndag. Vi setter et tak på maks 2 hunder pr deltaker, disse må i tillegg betale kr 100 pr dag for en ekstra hund.

Hver enkelt tar med egen mat til frokost og lunsj.
Fredag kveld ca kl 19.30 setter vi over pølsekjelen. Lørdag kveld blir det servert jegermiddag, reinsdyrsuppe, og dessert. For medlemmer at NVK V/T sponser klubben jegermiddag lørdag.

Klubben stiller med egne instruktører; Ole-Erik Furuheim og John Halvor Madsen.

Viktig informasjon:

Det anbefales å bruke ski uten stålkanter for å forhindre kuttskader på hundene. Været kan være krevende, så husk varmedekken til hunden og gode fjellklær til deg selv. Ha med ekstra klær, mat og drikke til hund og fører i sekken.

Påmelding til Espen Halvorsen, e-post: eshalvor@hotmail.com innen 29. februar. Oppgi antall personer (navn, adresse og fødselsår) og hunder. (unghund/voksen).

Betaling: VIPPS 512313 eller bankkontonr: 2610.30.79895.

Alle distrikters medlemmer er hjertelig velkommen!

Førstemann til mølla gjelder. Vi har valgt å sette et tak på 14 hunder (inkl 2 instruktører) da vi ønsker å gi den enkelte så mye slipptid som mulig.