Vintersamling med NVK Vestfold/Telemark

Vintersamling med NVK Vestfold/Telemark

NVK V/T inviterer til vintertrening fra fredag 18. til søndag 20. mars på Hovden, nærmere bestemt Bjåen turisthytte.

I tradisjonens tro inviterer vi til vintersamling for klubbens medlemmer. Årets vintersamling er på Bjåen turisthytte. Det er flotte terreng rett utenfor døra med bjørkebelte, og det pleier å være godt med fugl på vinterstid.
Overnatting skjer i enkeltrom eller dobbeltrom. Vi disponerer 2 leiligheter og turisthytta «det gule huset». Husk sengetøy eller sovepose. Alle hunder må ligge i bur.

Pris: kr 1.700 pr person, som inkluderer instruksjon og terrengleie lørdag og søndag, overnatting fra fredag til søndag, samt enkel matservering fredag kveld.

Hver enkelt tar med egen mat og drikke til frokost og lunsj, samt middag lørdag.

Klubben stiller med egne instruktører.

Viktig informasjon:

Det anbefales å bruke ski uten stålkanter for å forhindre kuttskader på hundene. Været kan være krevende, så husk varmedekken til hunden og gode fjellklær til deg selv. Ha med ekstra klær, mat og drikke til hund og fører i sekken.

Påmelding til Espen Halvorsen, e-post: eshalvor@hotmail.com innen 28. februar. Oppgi navn, adresse og fødselsår, samt antall hunder med alder.

Alle distrikters medlemmer er hjertelig velkommen!

Førstemann til mølla gjelder. Vi har valgt å sette et tak på 14 deltakere da vi ønsker å gi den enkelte så mye slipptid som mulig, og håper vintersamlingen lar seg gjennomføre som planlagt.

NB! Vi må forholde oss til de enhvertid gjeldende Covid-19 reglene, og det kan komme nasjonale og/eller lokale restriksjoner vi må følge.