Fuglehunden

FH 06/2017 – Kan vi toppe dette?

FH 06/2017 – Kan vi toppe dette?

Etter og tatt gull under årets NM-lag på Andøya i vinter ved korthårlaget. Ble det i høstens NM på Kongsvoll gull til Korthårlaget og sølv til stihårlaget. Dette er historisk og vi styret vil gratulere alle de involverte. KV Aska til Jens Thomas Sagør ble beste hund og fikk Mesterskapspokalen, mens Ben til Sigbjørn Nyborg ble nummer to individuelt i konkurransen.

FH 03/2017 – Overgang til ny nettside for NVK

FH 03/2017 – Overgang til ny nettside for NVK

I 2016 kom beskjeden fra Scootr/Tag Studio om at de ville avvikle publiseringsverktøyet som vi hadde brukt til å drifte nettsiden til Norsk Vorstehhund klubb, vorsteh.no, siden 2009. Tilbudet vi fikk om å fortsette i en ny løsning hos samme firma, viste seg å være såpass kostbart at styret raskt konkluderte med at det var uaktuelt.

FH 01/2018 – Godt nytt år vorsteher-venner!

FH 01/2018 – Godt nytt år vorsteher-venner!

Når jeg skriver dette, er det enda noe igjen av den fantastiske 2017-sesongen! Jeg vil gratulere dere alle med året som har gått. Vi har aldri vært så gode som nå. Det å vinne alle NM lag er bare helt fantastisk. Det er det ingen andre raseklubber som har klart før oss. Ikke nok med tre gull til korthårlaget, vi tok to sølv også med strihårlaget.