Et historisk godt år 2017

NVK-leder Anders Simensrud gleder seg over resultater fra mesterskap og prøver i 2017.

Hallo alle medlemmer av Norsk Vorsteherklubb!

Jeg vil starte med å gratulere dere alle med fantastiske resultater i 2017.

Jeg kan med sikkerhet si at vi aldri har vært så gode som vi er nå.

Grunnen til at jeg gratulerer dere alle, er at det er klubben NVK som gjør at resultatene blir så gode.

Valpekjøpere som blir tatt godt imot ute i distriktene, oppdrettere som avler gode hunder, medlemmer som trener, jakter og stiller hundene sine på jaktprøver. Distriktene som holder kurs og treningssamlinger, og legger til rette for den sosiale biten, men også kvaliteten på arrangementene. Avlsrådet over mange år, jaktrådet som tar ut lagene, og selvfølgelig de på laget.

Lag-seire i alle NM

Vi har vunne alle NM lag i år! Lag NM vinter, høyfjell og lavland. Det er det ingen klubb som har klart før oss. Ikke nok med det, så tok SV sølv i to av NM lag mesterskapene.

Vi har også bronse i NM skog, sølv i VM St. Hubertus for damer, som er VM i praktisk jakt, og et historisk godt resultat i VM med Excellent og Trés Bon-premie på samme hund.

Gratulere alle sammen med resultatene! Flere detaljer om prestasjoner og hundene kommer i jaktrådets årsrapport.

Så til hjemmesiden og NVC som har skapt oss mye hodebry i året som har gått. Detaljer her kommer i årsrapporten til IT, men jeg tar sjansen nå på å si at vi har kommet i mål.

Vi kommer til å få en fantastisk ny NVC som straks lanseres på hjemmesiden, som er enda bedre enn den vi hadde i fjor. Her kan vi legge inn bilder av hundene, og få alle de opplysninger vi trenger om hundene, samtidig som vi ser at cupen forandres fra uke til uke.

Husk bare å legge inn resultatene innen 7 dager. Her er det mange som har stått på, men jeg må spesielt nevne Ståle Garborg som kom inn som en reddende engel på slutten.

Vi har enda noe igjen av 2017, og årets hunder skal kåres. Mye spennende skal skje til neste år. Blant annet skal vi i arrangere NM høyfjell på Kongsvoll, men dette kommer jeg tilbake til.

Stå på rasen er i fremgang! 

Vorsteher-hilsen fra leder
Anders Simensrud