Fikk du ikke Fuglehunden 1/2018?

Fikk du ikke Fuglehunden 1/2018?

Ved hver utgave av Fuglehunden oppdager posten at bladet går til utdaterte adresser.

Mye spennende lesestoff om vorsteh i nr. 1.

Hanne Fevik, som er daglig leder i Fuglehunden, startet nyåret med å få en stor bunke av Fuglehunden nr. 1 2018 i retur.

Det er alltid noen blader som returneres grunnet feil adresse, men denne gangen var det veldig mange flere enn normalt, sier hun.

– Det  betyr at mange vil savne nr. 1. Noen henvender seg, og ber om nytt blad. Andre blir kanskje bare irritert. Uansett er det dyrt å ettersende, med nye 38 kroner i porto, pluss bryderiet.

Hører du til dem som ikke fikk bladet, eller får det seint? Da kan årsaken være at Hanne har feil eller upresis adresseinfo.

Regelen fra Posten er denne: Dersom det finnes gate-/veinavn, så MÅ det benyttes i adressen.

Kallis forteller i nr. 1 om sine opplevelser med en fornem adelsdame av vorsteh-ætt.

Det holder ikke med en omtrentlig adresse, f.eks. navnet på bygda. Før, dengang posten hadde bud som kjente alle, kom post med adresser som «Frøken Detektiv i Hakkebakkeskogen» fram, men det holder dessverre ikke lenger.

De aller fleste har nå fått presis gateadresse, og denne MÅ altså benyttes for at postens datasystemer skal finne deg. Posten vil rett og slett ikke levere lenger til omtrentlige stedsangivelser.

For eksempelvis kommer ikke bladet frem med adresse «Svorkbygda», når rett adresse, registert i Postens system, er «Svorkdalsvegen 10».

Så dette er Hannes bønn:

Vennligst gå inn på Min side på NKK.no og kontroller adressen som ligger i NKK-systemet. Oppdatert dersom den er utdatert.

Hvis du gjør det i løpet av januar, inngår du at nummer 2 blir forsinket eller forsvinner. Og du gjør Hanne glad, du sparer penger for klubben, og du sparer henne for masse ekstraarbeid!

Vorstehhundene er med!

Del dine Insta-bilder

Nytt i Fuglehunden fra og med nummer 1 er en egen Instragram-spalte, hvor vi plukker ut morsomme og fine bilder av dere og hundene deres.

Dersom du har bilder du vil dele med leserne av Fuglehunden, kan du tagge bildene med #Bladetfuglehunden.

Du kan lese eldre utgaver av bladet Fuglehunden, og ferske artikler som ikke finnes i det trykte bladet, på nettsidene www.bladetfuglehunden.no

Her finner du fristene for innlevering av stoff til Fuglehunden i 2018.