Apportprøve-kurs i Molde

Apportprøve-kurs i Molde

NVK Møre og Romsdal arrangerer apportprøve-kurs på idylliske Gammelsetra camping i Eidsvåg, Molde kommunne. 20.-22. mai.

NVK Møre og Romsdal inviterer til Apportprøve-kurs på idylliske Gammelsetra camping i Molde kommune, 20-22.mai.
Er du nyskjerrig på apportprøve for stående fuglehunder, ønsker å gjøre deg selv og hunden klar for apportprøver til sommeren, ønsker mer kunnskap både praktisk og teoretisk, da passer dette kurset for deg! Over 2,5 dag vil eier og hund få grunnelggende forståelse for de tre momentene som en apportprøve inneholder. Dvs; søk- og vannapport og spor).
🐾 Alle hunder i gruppe 7 er hjertelig velkommen, medlem i NVK eller ei.
🐾 For å delta på kurset bør hunden kunne å apportere, da dette IKKE er ett grunnkurs i apport. Men, fortvil ikke- du kan også delta som observatør uten hund!
🐾 Ta med ditt eget apportobjekt. Godkjent apportobjekt er alle jaktbare arter som er godkjent på jakt- og apportprøver. Objektet må være helt, ferskt, fryst, tint eller tørket.
🐾 Instruktører for helga: Ellen Marie Imshaug og Øystein Dahl. Litt informasjon om våre instruktører: Øystein er jaktprøvedommer og Ellen Marie er jaktprøvedommer. Begge har Fase 1 og Fase 2 utdanning fra FKF.
🐾 Det er mulighet for overnatting på campingen, dette ordnes selv av kursdeltageren hvis dette er aktuelt.
🐾 Opplegget foreløpig blir:
Fredags ettermiddag/kveld: teoretisk gjennomgang på Gammelsetra camping.
Lørdag: Full dag med kurs. Grilling og sosialt samvær på kvelden, både for eier og hund. Hvor klubben byr på grillmat. Søndag: Kurs. Kommer tilbake med tidspunkt for når kurset avsluttes.
🐾 Siste kurskveld vil det være mulighet for å ta apportbevis.
🐾 Påmelding til Ruth Hege Dyrhaug på e-post eller pr melding; ruthhege_dyrhaug@hotmail.no, 97588575 eller privat melding på min facebook. Bindende påmelding.
🐾 Pris pr deltager; 1200kr