Distriksmesterskap Lavland – NVK H/O

Distriksmesterskap Lavland – NVK H/O

Årets Distriktsmestere er kåret i dag - Vi gratulerer Huldremyras Targa med 1. plassen i Unghundklassen, og Sagåsens Tyra i Voksenklassen. Det ble storeslem til Terje Bradals hunder i dag!

17 hunder fra NVK Hedmark og Oppland møttes i dag til uhøytidelig Distriktsmesterskap Lavland på Bråten Gård på Disenå. Med fine terreng og godt med fugl fikk hundene gode muligheter til å vise seg fram – og de grep muligheten! Vi hadde 11 fuglearbeider gjennom dagen.

Hva skjer?

Etter at alle ekvipasjer hadde fått to slipp hadde vi en vinner og en andreplass i Unghundklassen – vinner ble KV Huldremyras Targa med eier/fører Terje Bradal, som nr to kom SV Spot med eier/fører Jonas Raaden. Vi gratulerer!

I Voksenklassen sto det likt mellom KV Sagåsens Tyra med eier Terje Bradal og fører Helene Svorkmo Olavsen og KV Kongstorps Lillyhammer med eier/fører Torbjørn Stalsberg. Det ble derfor kjørt et fem-minutters finaleslipp mellom de to, der Lillyhammer raskt gikk i stand, det ble kommandert reis, uten at det ble funnet fugl. Umiddelbart etterpå festet Tyra stand i samme område, komplett fuglearbeid på fasan, og seieren var i boks. Spennende for førerne, og for oss som så på! Tredjeplassen ble delt mellom ES Halvartuns Tica (e/f Jan Helge Lund) og KV Kali (e/f Linda Mari Dammen Moe). Vi gratulerer her også!

Etter at vi hadde fått prøve våre hunder var det samling i smia hos Erik og Lone, med grilling, kaffe og pepperkaker. Vi delte ut i alt seks premier – tusen takk til Non-Stop, som sørger for at vi kan tilby flotte varmedekken som premier til vinnerne!

Alt i alt har vi hatt en strålende dag – mye takket være den tilretteleggingen og de omgivelsene vi får hos Erik og Lone på Bråten Gård – tusen takk!

 

Kristian