Fantastiske resultater fra Suldølens kennel!

Fantastiske resultater fra Suldølens kennel!

I høst har Suldølens kennel til Sveinung Steine hatt noen imponerende resultater som er verdt å nevnes.

A-kullet, bestående av 8 valper, er etter Rypesteggens Eowyn til Sveinung Steine og Haugtuns Shock til Lisbet Ottesen. Kullet har bare i høst oppnådd hele 9 premieringer hvorav seks av dem har vært 1AK. Tre Suldølens-hunder ordnet seg fersk VK-billlett, mens tre av dem hadde billeten fra før av. 6 av 8 hunder er altså nå i VK, er sjeldent sterk prestasjon! Premieskredet startet under lavlandsprøven i Vestfold hvor Tullamore til Wenche og Arild W. Hansen fikk 1AK og ordnet VK-billetten for det store talentet som allerede har 5x1UK fra før av. Det var Wenche som var fører. To uker senere under Vestfold 2-prøven ordnet Tullamore seg nok en 1AK og denne gangen var det Arild som førte drømmehunden. Og ikke nok med det, kullsøsknene Meister til Kyrre Haugen og Urho til Wenche Dørmænen og Kenneth Eriksen ordnet seg hver sin 1AK og gjorde helgen komplett.

Men hundene fra Suldølens kan ikke bare lavland, de mestrer skog også. Under skogsfuglprøven til Eigersund Jeger- og Fiskeforening ble det et nytt premieskred hvor oppdretteren selv ordnet seg en fin 2AK på Suldølens Jeger. Elvira til Kjetil Kristiansen ordnet nok en 1AK med to flotte fuglearbeid på rugde og Cava til Alexander Kristiansen fikk også 1AK og tok steget opp i VK sammen med flere av sine kullsøsken.

Oppdretter Sveinung Steine og «Eo» fikk 2x1AK skog i Egersund!

Og hu mor sjøl, Rypesteggens Eowyn kunne ikke være noe dårligere enn sine avkom og fikk 1AK begge dager i Egersund med Sveinung Steine som fører. En svært sterk prestasjon!

A-kullet fra Suldølens har totalt oppnådd 38 premier I Norge som er fordelt i alle klasser og prøvegrener. Verdt å nevne er at kullet har oppnådd 7x1UK, 9x1AK og 1VK m/CK. I tillegg har Tullamore 6 premier på 13 starter i Sverige hvor hun har oppnådd imponerende 2x1UK, 2x2AK og 2x3AK. Til vinteren skal Eowyn ha sitt tredje og sannsynligvis siste kull.

NVK Rogaland gratulerer Sveinung Steine og alle valpekjøpere med flotte resultater!

 

(høstens førstepremier til Suldølens kennel er listet opp lenger nede i artikkelen)

 

 

 

Suldølens Tullamore med Wenche Due Hansen som fører fikk 1AK under lavlandsprøven i Vestfold.

Arild W. Hansen ordnet nok en 1AK lavland til Tullamore under Vestfold2-prøven.
Kyrre Haugen fikk 1AK lavand på Suldølens Meister under Vestfold2-prøven. Premien er Meisters tolvte premie og hans andre 1AK.
Wenche Dørmænen og Kenneth Eriksen fikk 1AK lavland på Suldølens Urho under Vestfold2-prøven.
Kjetil Kristiansen fikk 1AK skog på Suldølens Elvira under Egersunds-prøven.
Alexander Kristiansen fikk 1AK skog på Suldølens Cava under Egersunds-prøven.