Høstens prestasjoner så langt i NVK-Trøndelag

Høstens prestasjoner så langt i NVK-Trøndelag

Prøvesesongen er i gang igjen etter noen uker med jakt. Her er en liten oversikt over noen av resultatene så langt.

VK:

Rune Fossum har virkelig hatt en innbringende høst med sine hunder. Han har tre SV som skifter på premiesankingen. I høst har teamet oppnådd følgende premier:

SV Kvitsteindalens Hedda – 1.VK kval og 3.VK finale på Fosenprøven. 3.VK kval og 1.VK finale på Verdalsprøven.

SV Beethoven av Brandsegg Søndre – 2.VK finale på Verdalsprøven.

 

Sigmund Nyborg er også en kar som stadig slår til med gode resultater i VK. Hans glimrende hund SV Ben av Raisjavri har i høst slått til med 1.VK kval på Hattfjelldalsprøven.

 

 

 

 

Og vi har flere som har lykkes i VK. En som har hatt en god høst er SV Tareskogens Rogg til Ketil Arntsen og Nina Rossen. Han startet med 3.VK kval på Fosenprøven før han fikk 1.VK finale og gikk til topps på Holtsjøprøven.

 

 

 

 

 

Og så har vi til slutt en meget lovende unghund på 2 1/2 år som har slått til i VK. KV Aphhäxans Berlins Remo til Jon Inge Alstadvold fikk 1.VK kval på Snåsapøven.

Alle disse hundene skal til NM-høyfjell neste helg og vi tillater oss å være optimister!

 

 

 

 

 

UK:

Den første som slo til med 1.UK og Derbybillett var KV Urjas Vipps til Kjell Morten Nynes. Dette skjedde på Hattfjelldalsprøven. Og denne ekvipasjen gikk helt til finalen i Norsk Derby.

 

 

 

 

 

Full klaff i UK fikk også KV Huldremyras Aiko til Vegard Strøm nå i høst. De slo til med 1.UK på Verdalsprøven.

 

 

 

 

 

AK: 

På høyfjellet er det kun en hund som har fått toppremie i høst. Det er ringreven fra Snåsa, Rolf Gaundal, som har fikset det. Hans SV Bekkstuggu’s Dobra Malene fikset 1.AK på Snåsaprøven.

 

 

 

 

 

Så går vi videre til skogen og starter med SV Skarsemløkkjas Larris til Birgit Westgård. Denne allsidige hunden som mester det meste slo til med 1.AK skog i Holtålen.

 

 

 

 

Og sist, men ikke mist, har vi skogsfugleksperten fra Namdalseid. KV Tiurjegern’s Sheriff og eier/fører Roar Heggdal fikset seg en ny 1.AK skog på skogsfuglprøven til Namdal FHK.