Rapport fra apportprøven på Songli

Rapport fra apportprøven på Songli

Mange premieringer og stor stemning på NVK-Trøndelag sin apportprøve på Songli.

APPORTPRØVEN PÅ SOGNLI

Da kommer en oppsummering av apportprøven på Sognli. En fantastisk fin plass, som vi helt sikkert skal tilbake til, og god plass til alle sammen både inne og ute, og mange overnattingsplasser. Vi jobber med at dette skal bli en fast plass for Vorstherhundklubben i Trøndelag å ha ulike arrangementer på fremover. Alle var enige om at dette var en perfekt plass å samles på.

Lørdag morgen under oppropet, så hadde vi 1 min stillhet for å minnes Lars Østlie

Selv om infoen om prøven kom ut sent, så ble det hele 44 startende hunder, og jammen ble det 40 premieringer totalt, der de fleste premieringer var 1.premie. Morsomt med så mange premier, og at så mange som åtte forskjellige raser stilte. Dette må jo bare være rekord på en Apportprøve J !!!

Det var også to Vorstehere som ble medlem i 30 poeng klubben og får sin pin. KV Balderås Ebf Basta og KV Kaiser.

Kan også nevnes at en apportkursdeltager fra i fjor Magne Tomassen med IS Neadalens Birk også fikk full pott.  Og Lisa Asmervik og Fredrik Sunde, med weimaraner Ignaheim`s Caya fikk 1 UK med 20 poeng begge dager. Veldig bra, til å eie deres første hund. Karma til Geir Sve fikk også full pott begge dager, og pga alder( Karma er yngst) så ble hun prøvens beste hund i UK.

Og jammen ble det Kaiser og Geir Sve som ble prøvens beste hund i AK også. Så Geir fikk med seg to flott steiner med vorsthermotiv på med seg hjem.

Morsomt å se nye ekvipasjer stille. Mange var førstegangseiere av fuglehund, og utrolig gøy at de gjør det så bra, og henter seg premier. Regner med å se mange av dere igjen.

Begge dager hadde vi felles grilling ute, men pga været satt vi inne og spiste.

En stor takk til våre flinke og trivelige dommere Walter Paulsen og Geir Henning Strøm.

Til sist takk til alle som var med å bidro og hjalp til slik at dette ble en veldig trivlelig og sosial helg på Sognlia J

Også takk til Lindis, som tok masse fine bilder i løpet av helgen J

 

Jeanette

Resultater: