Sommeren 2021 i Nordland

Sommeren 2021 i Nordland

Resultater fra sommeren 2021

Sommerens aktiviteter med apportprøver og utstillinger er så og si over for i år. Det har mange vært

fine helger, og mange gode resultater for hundene i Nordland. Covid-19 har preget vinterens aktiviteter, og det var godt å komme i gang igjen.

Det er mange dyktige hundeeiere som har vorsteh i Nordland, som er aktiv på apportprøve, utstillinger og jaktprøver. Det er veldig artig å se at folk er så aktive, i en ellers så travel hverdag. På salten fuglehundklubb sitt arrangement møtte vi flere ferske hundeiere. I hvert fall i forbindelse med konkurranser, og det er veldig bra at flere har lyst å konkurrere med hundene sine. Jeg håper så mange som mulig har lyst å stille sine hunder utover høsten, og vinteren på jaktprøver.

Noen av resultatene som har vært i sommeren:

Terje Winther hadde ei kjempe helg i Saltdalen med sine to strihårete vorsteh. Ebba av Brandsegg søndre og B-Wilma av Brandsegg søndre, tok med seg 4 førstepremier til sammen over 2 dager. De ble kåret til helgens beste UK og AK hund.

Hans Tore Bakkeli hadde ei fantastisk helg og fikk 2×1.UK apport på E-Jussi av Brandsegg Søndre (SV).

Ørjan Alm med Nattmålsheias Super Nova (SV) fikk 1.AK apport og 2.AK apport. På utstillingen fikk hun Excellent, og er dermed godkjent avlshund.

Bente Hyttebakk fik 2.ak apport på Kløvbekken’s Zico (KV).

Øystein Storvoll med Torbjørg Myhre som fører har hatt en fantastisk sommeren med sin unghund F-Saga av Brandsegg søndre. På sine 4 starter har hun oppnådd 4×1.UK apport.

Trygve Lillegård fikk Bir på utstilling med sin korthåret vorsteh, Farra.

Gratulerer til alle som har stilt, kjempebra jobbet og jeg håper dere fortsetter slik utover høsten/vinter på jaktprøvene. Masse lykke til videre!