Treningssamling med Kragborg på Trossnäs

Treningssamling med Kragborg på Trossnäs

Godt med fugl og høy triveselfaktor hos Kennel Kragborg på Trossnäs.

I alt åtte vorstehere og en gordonsetter, en engelsksetter og en kleiner münsterländer var med på NVK Agders treningssamling hos Kennel Kragborg. Treningen fant sted i naturskjønne omgivelser i regn og sol, og vi så rapphøns så vel som fasan i nesten alle slippene.

Tett oppfulgt av Anders Due, som instruerte oss to hele dager med nyttige og personlige kommentarer til alle og enhver, han er en mester i å tolke både hunder og førere. De fleste av hundene var erfarne og godt dresserte, men for noen andre ble det et første møte med lavlandsfugl.

Hyggelig var det også at grunneierne på gården, Thomas og Charlotte, slo følge med oss med sin unge strihår på treningen. Den alltid på hjelpsomme Hanne fikset veterinær på kort varsel på lørdagen, og sørget for at vi kom tilbake på lovlig vis.

Vi bodde veldig godt på hotell Gustav Fröding ca en mil fra Trossnäs, der både hunder så vel som eiere følte seg godt mottatt, med hundeseng og vannskål på rommene – og deilig mat og drikke helgen igjennom. Tusen takk for oss.