Velkommen til apportprøve på Horve

NVK Rogaland i samarbeid med RFK ønsker velkommen til apportprøve på Horve 27.-28. juni.

NKK har åpnet opp for at det kan arrangeres apportprøver i sommer. NVK-Rogaland i samarbeid med RFK er derfor glade for å kunne ønske velkommen til apportprøve på Horve 27-28. juni. Det er utarbeidet en veiledning til arrangører for prøver og aktiviteter under koronapandemien i henhold til gjeldende smittevernregler. Vi vil legge til rette for at prøven gjennomføres i henhold til veiledningen.

Det innebærer blant annet at vi ikke vil kunne tilby salg av kioskvarer. Alle oppfordres til å ta meg egen mat og drikke.

Antall «tilskuere» (ikke deltagere) bør begrenses. Vi vil heller ikke arrangere felles grilling og premieutdeling om kvelden. Men det vil være grill tilgjengelig for de gjestene som ønsker å bo på Horve.

Alle øvelsene foregår i gangavstand fra sekretariat og internat. Opprop blir kl 08:30 begge dager.

Prøveleder er Ellinor Nesse, ellinor.nesse@kleppnett.no

Påmelding; Elektronisk påmelding, dette må gjøres via NKK systemet av alle deltakere.

Frist: 22.06.2020.

Pris pr. prøvestart er 375 kr

Vi minner om at sauerenhetsbevis kunne forelegges. Alle deltakere blir kontrollert.

 Vilt / klubbfugl

På grunn av smittesituasjonen henstiller vi alle til å ta med eget apportvilt. For de som ikke har mulighet til det så vil klubbfugl være due og and. Viltavgift: 150 kr pr. dag. Innbetaling for viltavgift til konto 6352 05 01470.

Overnatting

Vi kan i år ikke tilby overnatting i internatet, men det vil være mulighet til å overnatte i bobil / campingvogn. Pris 250 pr. natt. Innbetaling for overnatting til konto 6352 05 01470.

Det er også andre gode overnattingsmuligheter i nærheten av Horve (f.eks Kronen Gård )

 

Spørsmål angående påmelding og overnatting – ta kontakt med Ellinor Nesse tlf. 959 39 348