Velkommen til DM lavland

Velkommen til DM lavland

Oslo/Akershus gruppen inviterer lørdag 27. oktober til distriktsmesterskap på lavland.

Bli med på en spennende dag i terrengene til Stian Aaserud på Togstad (Skogbygda). Ca 40 minutter fra Oslo sentrum.

Dette er et uhøytidelig mesterskap hvor vi håper at dere som eventuelt er litt ferske i prøvesammenheng stiller til start. Gamle ringrever er også velkomne.

Begrenset med plasser, maks antall blir 36 stk. “Først til mølla” gjelder.

Hundene slippes to og to som på en vanlig jaktprøve. Fuglearbeid premieres ofte med plass i finalen. Grunnet nye regler blir det dessverre ikke mulighet til å trene etter lunsj for utslåtte ekvipasjer.

En hyggelig dag på “jordet” med hunder, familie, venner og en unik mulighet for oppdrettere til å se “sine” hunder og nye hunder.

Alle hunder kan bruke langline om ønskelig. Det blir servert kaffe fra bålet i lunsjen. Ta med pølser etc. for grilling på bålet, noe å sitte på er sikkert også lurt. Frammøte kl. 08.00 i Holsvegen 233, 2164 Skogbygda.

Betaling må inneholde navn på hund og fører og klasse (UK eller AK) –  denne gjelder som påmelding og skal være mottatt senest 20. oktober. Informasjon under skal også sendes på e-post til: birtesin@online.no

O/A-medlem: JA/NEI

  • Navn på hund
  • Fører
  • UK eller AK

Pris UK/AK: 350,-

Innbetaling = påmelding til: 1503 54 70201

Eller Vipps til nr. 87268

Velkommen!

Det er pr. 15. oktober påmeldt 36 hunder, ønsker du å stå på venteliste er det naturligvis mulig. Normalt sett blir det noen frafall når det nærmer seg. Sendt en e-post til Birte – birtesin@online.no

Oversikt over påmeldt pr. 15. oktober 2018:

Påmeldinger DM 27.10.18