Velkommen til Snåsasamlingen 2019

Velkommen til Snåsasamlingen 2019

Snåsasamlingen arrangeres i år fra 19.-21.7. Velkommen til samling med NVK-Trøndelag! NB: Alle rom på fjellstua er booket pr. 1.5

«Hovedkvarter» for samlingen er, som vanlig Ismenningen Fjellstue i Snåsa.

Stedet ligger langt inne i Snåsafjella, helt på grensen til Blåfjella-Skjækerfjella nasjonalpark. Anlegget har et samlet areal på 360m2, kan dekke opp til 75 personer. Treningsterrenget vi skal bruke ligger, bokstavelig talt, rett utenfor hyttedøra. Vi har begrenset med sengeplasser på hytta, men desto mer plass til telt, campingvogner etc.

Samlingen er ment for absolutt alle, store og små, erfarne og nybegynnere. Hovedaktiviteten er trening/føring av hund i fjellet hvor deltagerne deles inn i partier. Vi oppfordrer nybegynnere som ønsker råd og veiledning til å melde seg på. Vi har erfarne instruktører som skal ta ekstra godt vare på dere. Og som alltid synes vi det er hyggelig hvis det kommer vorsteh-entusiaster fra andre distrikter og besøker oss på Snåsasamlingen.

Treningen legges opp slik at den blir mest mulig lik en jaktprøve, og dommere/instruktører blir med
partiene ut i fjellet. Det blir også mulighet for instruksjon i apportøvelser.

Pris

Medlemmer i NVK:

Overnatting i telt, lavvo, bobil etc inkl. 2 middager: kr 600,-

Overnatting i rom på fjellstua inkl. 2 middager: kr 800,- NB: Alle rom på fjellstua er booket pr. 1.5

Barn gratis.

Ikke-medlemmer:

Overnatting i telt, lavvo, bobil etc inkl. 2 middager: kr 800,-

Overnatting i rom på fjellstua inkl. 2 middager: kr 1000,-NB: Alle rom på fjellstua er booket pr. 1.5

Barn gratis.

I tillegg kommer treningskort på kr 150 pr. fører for hele helga. Beløpet for treningskort gjelder uavhengig av antall hunder dere ønsker å ha med i fjellet. Beløpet betales inn sammen med overnatting. I hovedhuset er det muligheter for matlaging på felles kjøkken og dusjing (ta med sengetøy eller sovepose). Det er ikke lov med hunder inne i hovedbygningen.

Vi har satt et tak på maks 45 hunder så det lønner seg å være tidlig ute med påmelding.

Betalingsfrist er 1.juli. Etter 1.juli vil de som evt er på venteliste få plass. På ventelisten vil medlemmer av NVK-Trøndelag bli prioritert.

Hovedaktiviteter for samlingen er:

Fredag – felles middag for alle kl 2000 i Storsalen. Sosialt samvær utover kvelden.

Lørdag – trening i fjellet (opprop 0900), vannapport på Ismenningen og felles middag kl 1830 med oppsummering av dagen og loddsalg.

Søndag – trening i fjellet (opprop 09.00), rydding/vask med avreise ca. kl. 17.00.

Samlingen holdes i Ismenningen dressurområde, hvor Snåsa JFF er tillagt ansvar for driften, kart over området finner du her.

Veibeskrivelse

Reiserute finner dere link til her.  Stedet og husene ligger på høyre side av veien, og er lett å finne.(Reiserute på nett). Obs. Det er bomveg fra Imsdalen, kr 130. Kortbetaling er mulig ved bommen.

Husk å ta med sauerenhetsbevis! Ingen hunder vil bli sluppet i fjellet uten å ha lagt fram gyldig sauereinhetsbevis.

Påmelding

Påmelding gjøres til Jan Anders Halvorsen på mail:odin04@gmail.com.

Merk tydelig om dere ønsker rom på Ismenningen eller om dere overnatter i telt/lavvo/campingvogn/bilen etc). Ha med antall personer og antall hunder som skal være med i fjellet.

Innbetaling på kontonummer 15036793985. Merk betalingen «Snåsa» og navn.

Velkommen!