Vintersamling 2022 i Nordland (oppdatert)

Vintersamling 2022 i Nordland (oppdatert)

NVK Nordland arrangerer Vintersamling i februar på Bolna, Saltfjellet.

Hei alle sammen!

Etter jeg la ut innlegget om vintersamlingen har vi hatt bra med påmeldinger. Til sammen er det 11stk og 15 hunder som kommer.

Det er veldig bra! vi håper på fint vær og godt føre neste helg.

 

Planen for helgen:

På fredag drar jeg tidligere fra jobb opp til hytta for å fyre i ovn, og ta i mot de som kommer. Det er ikke noe møtetidspunkt på fredag, alle kommer når de ønsker/har tid. Det er også mulig å komme på lørdags morgen, hvis det passer bedre.

På lørdag deler vi oss opp i 2 grupper, likt fordelt med unge og voksne hunder. Vi drar ut i terrenget rundt hytta, og kjører som på jaktprøver med 2 hunder i slipp i ca 15-20 minutter. Vi går fra hytta mellom 09:00 og 10:00 (vi kan bli enig om dette på fredag).

På lørdags kveld blir det felles mat på hytta (alle tar med egen drikke). Jeg handler inn mat på forhånd og tar med. Hvis noen har allergier, kan de gi meg beskjed på forhånd.

På søndag gjør vi det samme, deler oss opp i 2 grupper og drar ut i fjellet. Det er ikke noe fast tidspunkt når vi avslutter.

 

Info:

Det er ikke så mange parkeringsplasser rett ved hytta. Polarsirkelsenteret (eier av hytta) skal prøve å få parkeringsplassen ved hytta brøytet til helgen. Det er også noen parkeringsplasser på togstasjonen. Hvis det blir trangt kan vi koordinere henting. Det er 11 sengeplasser på gammelhytta, her er det også lov med hund. Hvis det blir trangt kan noen sove på nyhytta, her er det ikke lov med hund. Det er DNT sine priser for overnatting, 200kr for medlemmer og 400kr for ikke medlemmer.

Jeg vil anbefale alle å ta med hundebur, da vi blir mange hunder på hytta.

Oppgjøret for overnatting og mat tar vi på lørdag eller søndag. Jeg vet ikke hvor mye mat blir å koste enda, så jeg har ikke det totale kostnadsbilde.

 

Vel møtt, og jeg tror vi blir å få ei flott helg.

 

Ikke nøl med å ta kontakt hvis du/dere lurer på noe.

Telefon: 48197428           e-post: richard-grottheim@hotmail.com