Vorstehtreff Finnmark

Vorstehtreff Finnmark

Velkommen til Vorstehtreff 12.-14. august i Jotka, Alta.

Dessverre blir feltsamlingen avlyst

 

 

Jotka blir stedet for vorstehtreffet august 2022. Det er mange år siden det har vært et arrangement for vorsteh i Finnmark, men i år skal det bli. Det vil bli feltmessig overnatting som i telt, lauvvo, campingvogn, hengekøye, vannseng…. Ja det dere måtte ønske og stå for den selv.

Programmet er ikke spikret, men det vil være sosialt på fredag kveld og hvor vi blir litt mer kjent. Lørdag og søndag vil det bli praktiske øvelser som felt og apport.

Vi skal prøve å få til mulighet til å ta apportbevis en av dagene, men det er greit om vi får tilbakemelding så snart som mulig om det er interesse, så vi kan søke om å få avholde det.

Og på lørdag kveld ny runde med sosialt rundt bålet og grillen.

Samlingen vil bære preg av uhøytidelighet og lavterskel. Det viktigste er at du kommer og hunden trenger ikke være super dressert eller aspirere til kongepokal. Vi synes det viktigste er at vi treffes og kan prate hund og bygge litt fellesskap rundt rasen og det å ha stående-/apporterende-/bruks-hund. Det er gode muligheter for å fiske og muligens det er multer å finne, så ta med hele familien om så og tilbring en helg i lag.

Har du spørsmål kan de rettes til Petter Kaald 90047138 eller Ronja Pedersen 93232881

Håper vi sees!