Vorstehtreffet i Troms 28.-30.juli

Vorstehtreffet i Troms 28.-30.juli

NVK Troms inviterer til vorstehtreff på Steiland, Setermoen i Troms. Vi arrangerer apportprøve lørdag og søndag og spesialutstilling for vorstehhund lørdag ettermiddag.

NVK Troms inviterer alle hundeglade mennesker til en trivelig helg i indre Troms. Vi har i mange år holdt til på Bardu JFF sitt område på Steiland, Setermoen. Her ligger alt til rette for at både hunder og folk kan boltre seg. På området befinner det seg en stor grillhytte og et bolighus der vi har tilgang på kjøkken og toalett. Plassen rundt er stor og det er plass til campingbiler, campingvogner, telt, lavvo osv.

I grillhytta ordner vi til fellesgrilling på lørdag ettermiddag/kveld. Dere tar selv med dere mat og drikke (det er kort vei til butikk :)), vi ordner med grillkull og kaffe.

 

Apportprøven

Apportprøven er åpen for alle raser og har opprop lørdag og søndag kl.09.00 på Steiland. Vi kjører derfra i samlet flokk til området apporten skal foregå.

Påmeldingsfrist til prøven er 23.juli. Nytt av året er at all påmelding skal foregå på web. Gå inn på terminlisten til nkk.no og trykk på linken ved siden av valgte prøve og meld på. Påmeldingsavgiften er 375,- .Vær oppmerksom på at det blir dobbel påmeldingsavgift, 750,-, om du ikke er medlem av NKK. Hvis du ønsker å melde deg på manuelt koster det 50 kr ekstra, 425,-. Da sender du i såfall en mail med info til k-wigge@frisurf.no.

Om du ikke medbringer eget vilt til prøven skal det betales en viltavgift på 150,- pr start pr ekvipasje.

 

Spesialutstilling for Vorstehrasene

Lørdag 29.juli er det spesialutstilling for KV, SV og LV. Dommer er Rune Tyvold og ringsekretær er Kari Irene Moen.

Utstillingen starter 17.30 på Steiland og det vil bli åpen bedømming. Vi skal også sørge for at det finnes kaffe og vaffler!

Påmeldingsfrist til utstillingen er 9.juli og gjøres på web. Gå inn på terminlisten og trykk på linken.

 

Har du spørsmål rundt arrangementet er det bare å ringe til Harriet Wiggen, 91517958.

 

Vel møtt :)!