Bli med Buskerud-gruppa til Hjerkinn!

Bli med Buskerud-gruppa til Hjerkinn!

Også i år arrangerer Buskerud NVK treningstur for medlemmer til Hjerkinn. Det skjer siste helgen i juli.

Fredag 27. juli til søndag 29. juli inviterer vi til hyggelig og sosial treningstur til Hjerkinn og det fine treningsterrenget ved Viewpoint Snøhetta, på Norges tak!

Grønnbakken på Dovrefjell

I dette treningsterrenget, som driftes av Hjerkinn fuglehundklubb, kan man slippe hund under kyndig ledelse og i kontrollerte former allerede fra 15. juli. Det er en prima mulighet til å trene reviering og kondisjon for hundene.

Leder av turen er Anders Simensrud som er godt kjent. Han har også leid Grønbakken, en vakkert gammel storhytte, mellom elva Svona/Driva og Kolla. Der er det innkvarteringsplass til minst 15-20 personer, og enkel, men hyggelig standard med køyesenger (2-4 køyer per rom), kjøkken og felles peisestue. Vi vasker ut sammen etter oss.

Buskerud-gjeng på trening på Dovrefjell 2017

Alle hunder må holdes i bånd rundt hytta (ligger nær jernbanen), og under treningen – bortsett fra når den er i slipp. Det er fortsatt båndtvang, det er kun gitt dispensasjon under trening og innenfor treningsterrenget. Slipper du hund utenom disse rammene, risikerer du både bot og  bli utenstengt fra trening og jaktprøver i Norge.

Kart Treningsterreng Dovrefjell

Alle tar med egen mat, og vi fyrer opp grill på kveldene.

Ta med sovepose og personlig utstyr. Husk at været kan være krevende på fjellet. Vi kan ha 15 grader og sol, eller sludd og snøbyger. Ta med klær for fjellet, lue, votter, regntøy, ryggsekk, godt fottøy, og ikke glem hunden.

NVK Buskerud sponser overnatting for egne medlemmer. Andre betaler 200 kr/natt hvis plass.

Treningskort i treningsterrenget til Dovrefjell fuglehundklubb ordner hver enkelt på oppropet, som er på den nedre parkeringsplassen ved Viewpoint Snøhetta på Hjerkinn.

Årskort Kr. 400, dagskort Kr. 100, til konto: 2065 60 29324 eller ved oppmøte. Kvittering for betaling må kunne forevises. Det vil være mulig å bruke Vipps.

  • Fredag: oppmøte kl. 17.30, avmarsj kl. 18.
  • Lørdag og søndag: oppmøte kl. 10.30, avmarsj kl. 11.

Husk at du MÅ ha sauebevis! Ingen får slippe hund i terrenget dersom denne papirlappen ligger igjen hjemme.

Påmelding til Anders Simensrud. på anders.simensrud@banenor.no

Peisestue Grønnbakken

 

Soverom Grønnbakken