2VK finale til Orrygutten’s ALH Ecco på Vestfold II

2VK finale til Orrygutten’s ALH Ecco på Vestfold II

Orrygutten's ALH Ecco og fører Åse Irene Furuheim fikk en strålende 2 VK finale under Vestfold II. V/T har i tillegg flere ekvipasjer som har gjort det bra på lavland i høst.

Orrygutten’s ALH Ecco og fører Åse Irene Furuheim fikk en strålende 2 VK finale under Vestfold II.
Under kvalifiseringen fredag gikk Ecco videre på søk. Og lørdag fortsatte han sitt meget gode søk og fikk seg samtidig et fuglearbeid i samstand med makker. Det resulterte i en imponerende 2VK finale. Vi gratulerer eier Jon Anders Quamme og fører Åse Irene Furuheim.

I tillegg til Ecco var det to andre ekvipasjer som gjorde sakene sine bra. SV Guriskogens BBC Fryd med e/f Tor Asle Eliassen fikk en 2AK og KV Sørholleias Tango med e/f Per Lykke fikk en 3AK.

Under lavlandsprøve i Trøndelag, nærmere bestemt Namdal FHK’s Nyheimsprøve fikk KV Jordan med e/f Violet Andersen og KV Vitjar’s Falcon og e/f Violet Andersen henholdsvis en 2UK og en 2AK.

Også under Vestfold I, 4.-6. oktober, var det flere V/T ekvipasjer som utmerket seg.

KV Volleåsens Amigo og e/f Ivar Ekenes fikk en strålende 2VK kval. KV Perletjønnas Amos og e/f Arild Mostue fikk med seg en 2AK og en 3AK. Og SV Myrsteggen’s Linka og e/f Britt Svendsen fikk en 2AK.

NVK V/T gratulerer alle de premierte!