Apporttreninger på Hegra

Apporttreninger på Hegra

I mai blir det felles apporttreninger i Trøndelag. Åpent for alle!

Med god plass å boltre oss på oppe på Hegra gleder vi oss til å begynne apportsesongen. Treningen foregår i terrengene til Lisa Asmervik og Fredrik Sunde på Hegra.

Det er mye kompetanse på apport i klubben, så vi tenker å legge opp felles treninger hvor vi kan lære av hverandre, samtidig som man kan få trent rundt andre hunder og få simulert prøvesituasjon. Vil tenker å dele oss opp litt så flere kan trene parallelt og vi får utnytta tida godt. Av naturlige årsaker blir det nok mest fokus på vannapporten de siste kveldene, når vannet forhåpentligvis begynner å få litt mer behagelig temperatur. Bortsett fra det blir det mulighet for å trene flere øvelser samme kveld, og også mulighet for å simulere en prøve, om man ønsker det.

Selvfølgelig tar vi alltid imot ferskinger med åpne armer, men hunden får best treningsutbytte om den behersker grunnleggende apport. Men man kan uansett komme for å lære, og ikke minst for å miljøtrening og sosialisering av hunder og eiere.

For de som ikke er kjent med apportprøve består det av disse øvelsene:
UK: Søksapport og vannapport
AK: Søksapport 2 fugler, vannapport og sporapport.

Les mer om apportprøver her

Treningene blir 6., 12., 20. og 27. mai, (Merk: 12. er en onsdag, resten torsdager) Vi starter opp 17:00, men det er fullt mulig å komme litt senere om det blir knapt med tid. Vi skilter fra parkeringsplassen 🙂 Siste kvelden blir det mulighet til å ta apportbevis, for de som ønsker det.

Påmelding

Påmelding og spørsmål rettes til Live på live97@live.no eller 479 61 740

Pris:
Medlem: 80 kr per gang, 250 kr for alle fire (Medlemmer i NVK og NWK)
Ikke-medlem: 100 per gang, 320 for alle fire

Betales til kontonummer 0530.47.02437 eller Vipps #112006, merk betaling med «Apporttrening», navn og evt medlemskap

Slik finner du fram

Terrengene vi tenker å bruke er lettest å nå fra parkeringa i Kverndalen. Der er det ca 1 km å gå langs lysløypa inn til et vann, Fisktjønna, hvor vi tenker å trene vannapport, og så går vi et lite stykke videre innover for spor- og søkapport. For å komme til Kverndalen tar man av til venstre i Hegra sentrum og kjører inn på en vei som heter Skåran som senere går over i Kverndalsvegen. Følg den til endes så er du inne i Kverndalen 🙂

 

Kartlink: https://goo.gl/maps/S8xSjiyCJ8JC7uV49