Årsmøte, julebord og fellestrening

Årsmøte, julebord og fellestrening

Tradisjonen tro avholder vi i NVK Trøndelag vårt årsmøte rett etter fellesutstillinga, og vi kjører på med julebord og fellestrening på kjøpet. Vell møtt!

Nå nærmer det seg et nytt årsmøte, blant annet med valg av nye styrerepresentanter. Vi kan også skilte med usedvanlig godt selskap, og det som forhåpentligvis blir usedvanlig god julemat :p

Årsmøtet holdes tradisjonen tro på Songli gård, lørdag 13.november klokka 18:00. Etterpå kan vi altså friste med en god middag, og overnatting for den som ønsker. På dagtid søndag drar vi ut i fjellet bak Songli for å trene hund. Det har vært bra med fugl der oppe de siste årene, forhåpentligvis er værgudene også på vår side.

Vi ønsker alle medlemmer velkomne, både for å komme med innspill til hva vi skal gjøre i klubben framover og ikke minst for å ei trivelig helg.

De som vil være med å trene hund kan møte opp på Songli søndag klokka 10:00, så går vi i samla flokk ut i fjellet. Vi har mye terreng å ta av, så vi kan dele oss opp og tilpasse som vi har lyst til, velge om vi vil gå på skog eller fjell osv.

Saksliste for årsmøtet

  1. Godkjenning av innkalling og saksliste.
  2. Valg av møteleder, referent, tellekorps og 2 medlemmer til og undertegne protokoll.
  3. Behandle årsberetningen.
  4. Gjennomgang av regnskap 2021 (til orientering ikke revidert).
  5. Innspill aktivitetsplan 2022
  6. Godkjenne budsjett 2022
  7. Valg av medlemmer til styre og valgkomité
  8. Behandling av innkomne saker

Om det er noen saker dere ønsker at vi skal ta opp på årsmøtet, send de inn på nvktrondelag@gmail.com

 

Når: 18:00 13.-14.november

Hvor: Songli gård (kartlink)

Pris: 400 per hode (kostpris for overnatting+middag), 50 kr om du bare vil være med å trene. Betaling på Vipps til #112006 eller på konto 1503 67 93985, merk med navn og hva du betaler for.

Påmelding: nvktrondelag@gmail.com (Middag, overnatting og trening)