Årsmøte og fellestrening 7.-8. november

Årsmøte og fellestrening 7.-8. november

Velkommen til årsmøte, middag og fellestrening!

I fjor kombinerte vi årsmøtet med fellestrening på Songli. Det var supertrivelig, så det bestemte vi oss for å gjøre til en tradisjon 🙂

Årsmøtet holdes altså på Songli gård, lørdag 7.november klokka 18:00. Etterpå kan vi friste med en god middag, og overnatting for den som ønsker. På dagtid lørdag og søndag drar vi ut i fjellet bak Songli for å trene hund. Det har vært veldig bra med fugl der oppe, både under NM skog og fullkombinertprøven tidligere i høst.

Vi ønsker alle medlemmer velkomne, både for å komme med innspill til hva vi skal gjøre i klubben framover og ikke minst for å ei trivelig helg.

Fellestrening

Tradisjonelt er årsmøtet samme dag som fellesutstillinga, men siden den er blitt avlyst i år har vi muligheten til å gå ut å trene på lørdagen også. De som vil være med å trene kan møte opp på Songli lørdag og/eller søndag klokka 10:00, så går vi i samla flokk ut i fjellet. Vi har mye terreng å ta av, så vi kan dele oss opp og tilpasse som vi har lyst til, velge om vi vil gå på skog eller fjell osv.

 

Saksliste for årsmøtet

  1. Godkjenning av innkalling og saksliste.
  2. Valg av møteleder, referent, tellekorps og 2 medlemmer til og undertegne protokoll.
  3. Behandle årsberetningen.
  4. Gjennomgang av regnskap 2020 (til orientering ikke revidert).
  5. Innspill aktivitetsplan 2021
  6. Godkjenne budsjett 2021
  7. Valg av medlemmer til styre og valgkomité
  8. Behandling av innkomne saker

Om det er noen saker dere ønsker at vi skal ta opp på årsmøtet, send de inn på nvktrondelag@gmail.com

 

Når: 18:00 7.-8.november

Hvor: Songli gård (kartlink)

Pris: 400 per hode (kostpris for overnatting+middag), 50 kr om du bare vil være med å trene. Betaling på Vipps til #112006 eller på konto 1503 67 93985, merk med navn og hva du betaler for.

Påmelding: nvktrondelag@gmail.com (Middag, overnatting og trening)