Dobbel 1.UK på Meråkerprøven

Dobbel 1.UK på Meråkerprøven

Huldremyras Radagast den Brune og Huldremyras Kali oppnådde begge 1.UK i helgen.

KV Huldremyras CAM Radagast den Brune (Klevportens Messi – Rugdelias Alvinda) og KV Huldremyras BKP Kali (Haugtun’s Pro – Vessinglias Kira) oppnådde begge 1.UK på Meråker jff sin Meråkerprøve i helgen.

KV Radagast den Brune, eller Radar for kjentfolk, eies av Jan Andrè Forsberg Hennes og Nathalie Lizabeth Myhre. Han har vist litt ungdommelige tendenser tidligere i vinter, men for oss som har sett den farten og aksjonene han har så har det egentlig bare handlet om når han skulle slå til, og det gjorde han til gangs i helgen. I tillegg til 1.UK på lørdag fikk han også en fin 3.UK på søndag. En strålende helg for Radargutten og hans eiere!
Jan andre og radar
Kv Kali eies av Solveig og Kim Aaknes. Hun er et fyrverkeri av en unghund med jaktlyst i mengder. Hun fikk 6 i jaktlyst begge dagene hun ble stilt i helgen.

Kali

Solveig og Kim står også bak kennel Huldremyra så oppdretterne er nok rimelig stolte etter helgens resultater. Det kan også nevnes at Huldremyras AAN Skudd fikk 3.AK på samme prøve så dette er nok en helg de husker en stund.

NVK-Trøndelag gratulerer så mye:-)