Fra nybegynner til erfaren hundefører

Fra nybegynner til erfaren hundefører

NVK Vestfold/Telemark planlegger å tilby nybegynnere og litt nye hundeførerne med vorsteh et innføringskurs i hvordan ha og bruke jakthund.

NVK Vestfold/Telemark planlegger å tilby nybegynnere og litt nye hundeførerne med vorsteh et innførings kurs med dette å ha jakthund. Kurset er for de som er interessert i å lære oppdragelse, dressur, trening, føring av hund i felt og på prøve. Kurset vil strekke seg over litt tid, og målet er en lydig og veltrent jakthund. Deltagerne må følge hele kurset!

 1. Det vil bli arrangert dressurkurs innendørs i jan/feb. Her har kursdeltagerne første prioritert. Går over 8 ganger. Det vil være med ekstra instruktør som vil coache deltagerne som følger NVK s opplegg. Obligatorisk teorikveld 14. desember.
  Kursavgift  kr 1300. Med instruktør Audun Kristiansen
 2. Kursdag januar. Lørdag hvor det vil være foredrag om oppdragelse og samvær med din hund. Lederskapstrening, apport, dressur. Vi trener litt dressur på slutten av dagen.
  Sted: Bergjordet. Foredragsholder John Halvor Madsen.
 3. Kursdag februar. Lørdag hvor vi møtes til dressur og foredrag om trening i vinterfjellet. Litt om det å gå på jaktprøve. Trening på duer hvis dressuren virker.
  Sted: Bergjordet. Foredragsholder er Thomas Ellefsen.
 4. Vintersamling på Hovden i mars. NVKs årlige samling, fredag til søndag. Her har deltagerne første prioritert. Instruktører som vil veilede i føring av hund i fjellet.
 5. Kursdag mars. Lørdag hvor vi møtes for å trene dressur. Virker dressuren prøver vi oss på duer. Sted: Bergjordet.

Er det ønskelig starter vi et apportkurs i slutten av april.

Vi stiller med godkjente instruktører/erfarne hundeførere, og det vil være avgift på noen av aktivitetene. Vi er litt avhengig et visst antall deltagere for å sette i gang. Høres dette spennende ut?

Påmeldingsfrist 1.desember.

Meld deg på til Ole-Erik Furuheim, mob 91518019 eller furukos@hotmail.com