Kurs/seminar med Stian Stende

NVK V/T inviterer til kurs/seminar med Stian Stende 4. mai.

NVK V/T inviterer til kurs/seminar med Stian Stende lørdag 4. mai kl 10-17.
Sted: Tjølling JFF klubbhus, Tjøllingveien 795.

Litt info om Stian:
Stian Stende har hatt strihåret vorsteh siden 2001 og deltar på jakt- og apportprøver i Norge, og har vært flere ganger i Tyskland og stilt sine hunder på de tyske avlsprøvene VJP og HZP. I tillegg trener han brukshund med lydighet og ulike felt, søk og sporøvelser med sine strihår.
Han driver i dag Skaugom Hundesenter på Gjøvik, som er ett hundehotell, kurs og treningssenter. Her jobber han med trening og veiledning av hund og hundeførere innen jakthund, brukshund og familiehunden.
Stian er trinn 2 instruktør og regioninstruktør i Oppland JFF for jakthunddressur. Gjennom Østlie’s Hundesenter har han gått flere kurs innen brukshund og mentalkunnskap, og er godkjent testdommer gjennom Østlie og Barbro Børjesson sin testmodell. Han sier at kunnskap om mentalitet og atferd har vært avgjørende og ett vendepunkt i hvordan han trener sine hunder.

Stian vil gi oss ett foredrag i mentalkunnskap herunder egenskaper og anlegg, observasjon av hund og konsekvenslære. Han går igjennom viktigheten av grunnleggende oppdragelse og det å kommunisere med hunden i innlæring. Hva og hvordan du skal observere en hund, ut ifra enkle øvelser. Målet er å gi deg en innføring i hvordan bruke disse verktøy i opplæring og problemløsing i hundetrening. Kurset/seminaret er 1 dag (fra kl 10 til kl 17) og det blir en blanding av teori og problemløsning med hund.

I utgangspunktet uten egen hund, men det er ønskelig at ett begrenset antall av deltakerne tar med hunder, hvor hund og eier kanskje har en utfordring i sin trening eller hverdag.
Send derfor med litt informasjon under påmeldingen, så vil du få tilbakemelding om du skal ta med din hund.

Påmelding:
Vi har et begrenset antall plasser til denne dagen. Det er derfor bindende påmelding og prinsippet «førstemann til mølla» gjelder.
NVK medlemmer har førsteprioritet, men dersom ledige plasser vil vi åpne for andre interesserte også. Påmelding gjøres til e-post: vorstehvt@gmail.com innen 15. april

Pris:
Kurs/seminaret koster kr 300. Kaffe, brus og noe å bite i gjennom dagen holder klubben.

Vi tror dette kan være et godt hundefaglig påfyll så kom igjen folkens, meld på:)