KV Kaiser med flotte resultater fra VM

KV Kaiser med flotte resultater fra VM

KV Kaiser ble premiert med Excellent og Tres Bon under VM for stående fuglehunder.

Sammen med fører og eier Geir Sve fikk de seg også en fuglefelling under St. Hubertus, som er en konkurranse i praktisk jakt.

KV Kasier (Haugtun’s Ffb Shock – Ulvesvollens Ftf Ylva) eies av Geir Sve og Lisbet Ottesen. Oppdretter er Jens Thomas Sagør.

Kaiser er den første norske hund som tar to så gode premier i selve VM-konkurransen. En Excellent tilsvarer 1.premie og Tres Bon tilsvarer 2.premie.

Kravene under VM er skyhøye, så det er ikke noen tvil om at Kaiser virkelig har imponert dommerne. Han fikk under VM kallenavnet «Rapido, rapido» av dommerne, så det var nok ikke noe si på farten og trøkket til godeste Kaiser!

Det som gjør dette ekstra artig er at Geir og Lisbet tok over Kaiser sommeren 2016. Han var da to år gammel. De hadde han med på Snåsasamlingen til NVK-Trøndelag, og vi var flere som så at det her var en uslipt diamant på gang.

Kaiser hadde faktisk minimal erfaring med jakt og fugl da de fikk ham.

Siden den gang har Kaiser blant annet oppnådd 1.AK høyfjell, 2.AK skog og 1.VK m/CK semi under NM-lavland. Flere 1.AK apport har han også.

Vi snakker altså om en hund som berhersker alle arenaer. At han har kommet til dyktige eiere vet vi jo, men det er vel ingen tvil om at det også ligger gode, medfødte evner i denne karen.

I nærmeste fremtid er det damekos som står på planen. En slik hund blir jo ettertraktet, så nå blir det trivelige dager fremover for Kaiser.

NVK-Trøndelag gratulerer eiere og oppdretter så mye med de flotte resultatene!