NVK Østfold inviterer til vintersamling

NVK Østfold inviterer til vintersamling

Vi har gleden av å invitere til vintersamling 10. – 12. mars på Lauvåsen i Gudbrandsdalen.

Lauvåsen Fjellstue ligger vakkert til ved Gålå. Det er et flott treningsterreng, mye ryper og orrfugl er observert!

Dette er et tilbud til både nybegynnere og erfarne hundeførere. Vi har med instruktører som vil veilede de som trenger det. Vi legger opp til en hyggelig, lærerik og sosial helg.

Vi leier «Langleiken» på Lauvåsen Fjellstue. Der er det plass til ca 20 stk. Det er også to mindre hytter som kan leies hvis noen ønsker det. På websiden www.lauvaasen.net ligger mer informasjon om stedet, stedet har også en også en facebookside.

I prisen på kr 1500,- inngår to overnattinger og to middager, overnatting for 1 hund i bur på rommet, instruktører, kjentmann og treningsavgift for 1 hund til grunneierlaget. Tillegg kr 100,- pr ekstra hund. Ledsagerpris: kr 1200,-
Ikke medlemmer av NVK: kr 1800,- / ledsager: kr 1500,-.

Ta med det du vil spise utover middagene som brød/pålegg/drikke , termos, håndkle og sengetøy (laken, putevar og dynetrekk). Vi holder kaffe og te.

Bindende påmelding skjer ved innbetaling til kontonummer 0539.44.11126 innen 5. februar. Husk å skrive navnet ditt / deres og navn, alder og rase på hunden i kommentarfeltet. Send gjerne en mail til annerannstad@hotmail.com med bekreftelse om påmelding. Anne Rannstad kan kontaktes på tlf 95867071

Hilsen
Styret i Nvk Østfold