Apportprøve på Bekkhus 2021

Apportprøve på Bekkhus 2021

NVK Østfold ønsker velkommen til Østfoldapporten i Sarpsborg 8. august.

Prøven blir avholdt i fine omgivelser i Sarpsborg, på Bekkhus Skytebane ved Tunevannet. Prøveleder Fredrik Hoff, tlf.: 99 59 62 82, Email: fredrikhoff@yahoo.no Dommere Ernst Evensen og Terje Holmberg. Opprop kl 09.00.Det er utarbeidet en veiledning til arrangører for prøver og aktiviteter under koronapandemien i henhold til gjeldende smittevernregler. Vi vil legge til rette for at prøven gjennomføres i henhold til veiledningen.

Påmelding via Dogweb, frist 04.08.20. Deltakeravgiften er 375,- pr. hund. Link til Elektronisk påmelding.

Vilt / klubbfugl

Henstiller alle til å ta med eget apportvilt. For de som ikke har mulighet til det så har vi noen duer. Viltavgift: 150 kr, betales til kontonummer 78780553358 eller vipps 516892, merk innbetalingen med viltavgift og hundens navn. Må bestilles i god tid, førstemann til mølla.

Eget vilt må godkjennes av dommer og apportobjektet må være av jaktbar art. Med jaktbar art menes fugler som gir premie i henhold til jaktprøvereglementet (due er godkjent). Fuglen skal være hel og fersk / opptint.

Veibeskrivelse

Kjør E6 mot Sarpsborg eller Oslo, ta avkjøring nr. 7 mot Skiptvet. (Ved hotell Quality). Følg skilt mot Skiptvet, ta av til høyre ved Jelsnes, følg veien til du kommer til Bekkhus.

Annan viktig info:

Det er krav om sauerenhetsbevis på prøven.