Sosialisering av hunder og eiere

Sosialisering av hunder og eiere

Vi har fått leid skytebanen på Skaun til leirdueskyting, sosialisering og hundetrening 30.april, 7.mai, 21.mai og 4.juni. Kom og få hjelp til det du trenger hjelp til :)

(Bilde lånt fra Skaun JFF)

Utover i April-juni blir det sosialiseringskvelder for hunder så vel som eiere. Vi har fått leid skytebanen på Skaun til leirdueskyting, sosialisering og hundetrening 30.april, 7.mai, 21.mai og 4.juni (tirsdager, 1 uke mellom de første, deretter to uker).

Skytebanen kommer til å bli holdt åpen slik at det blir mulighet til å trene litt på skyting, skudd kjøpes på stedet. Dette er også en ypperlig mulighet til å trene skuddtilvenning på unge hunder, eller trene ro for hunder som har erfart at jakt kanskje er litt vel spennende.

Et stykke unna skytebanen er det et åpent område som er fint for å trene på forskjellige ting, eller sosialisere med andre hunder eller mennesker.

For sosialisering av eiere vil vi fyre opp leirbålet, og servere kaffe og noe å bite i. Vi vil også invitere flinke folk til å snakke litt om ting de er gode på. Om det er noen ønsker om personer eller tema er det bare å ta kontakt.

Når: Fra 18:00 og utover, 30.april, 7.mai, 21.mai og 4.juni.
Hvor: For dere som har vært på apport feltkurs: dette er rett over veien. Dere andre: se kart under.
Pris: Arrangement gratis, en serie på haglebanen koster 110 inkl skudd.