Treningssamling i Engerdal 22. og 23. august. Fullt!

Treningssamling i Engerdal 22. og 23. august. Fullt!

NVK OA inviterer til jakttrening i vakre Engerdal. Hyggelig terreng, og godt med fugl. Nybegynnere ønskes spesielt velkommen til denne turen.

Når båndtvangen oppheves 21. august, drar vi til Engerdal igjen, og møtes til to dagers jakttrening i flott høyfjellsnatur. Vi bor på enkle hytter, eller tar med egen campingvogn eller telt. Turen egner seg spesielt godt for nybegynnere, som også vil bli prioritert.

Området er Lillerøåsen, og vi skal bo på Haugen seter med flere hyggelige hytter. Det er strøm på hyttene, men vann må hentes i brønnen på tunet. På tunet setter vi opp telt til bespisning, og kanskje fyrer bål på kvelden. Middagen griller vi sammen på fellesgriller.

Det er plass til 14. ekvipasjer, og vi deler opp i to partier, som har med en instruktør og en kjentmann hver ut i terrenget. Treningskort for terrenget er inkludert!

 

 

I år stiller Tor Danielsen og Frode Laugerud som instruktører. Hans Birger Stensrud og Truls Tollefsen er kjentmenn, og vil guide partiene.

Turen koster kr. 800,- .  Har du med campingvogn eller telt, betaler du kr. 600,-. Når du har fått bekreftet plass, kan du Vippse til 87268.

Påmelding til Britt Schibbye, britt.schibbye@gmail.com