Ung med Vorsteh

Ung med Vorsteh

Ung med Vorsteh har allerede hatt tre samlinger og planlegger flere fremover. Vi håper flere vil melde seg på!

Vi i «ung med vorsteh» har nå hatt tre samlinger og planlegger flere etter sommeren!

Ung med vorsteh er en nyopprettet gruppe for de yngre medlemmene i NVK O/A og NVK Buskerud. Håpet er å kunne bidra til økt rekruttering av nye og yngre medlemmer.

Vi har hatt to samlinger med Ulrik Myrhaug på Enga Hundepensjonat og en samling på Sando hundesenter med Øystein Dahl og Thorbjørn Hansen.

Ulrik hadde to dager som bestod av foredrag og felttrening. Ulrik fortalte hvordan han trente hund, og hvordan han oppdro valpen fra første dag i valpekassa til en ferdig trent jakthund.

Dag nummer to tok Ulrik med deltagerne ut på feltet og hadde et opplegg med hund. Her møtte Rune Magnussen også opp for en liten appell.

På Sando fortalte Øystein og Thorbjørn hvordan de trente hund igjennom sesongen og hva som skal til for å stille på jaktprøve. Thorbjørn hadde med masse sponsorgaver fra V.l.P, Provit og Magasinet i Drammen. Som man kan se Magnus og Helene dro nytte av på første bildet.

Øystein og Thorbjørn tok deretter med deltageren til feltet og trente grunnleggende apportøvelser.

Vi har opprettet en gruppe på facebook som heter Ung med Vorsteh | Facebook der vil vi legge ut kommende samlinger og andre ting som vil være relevant for gruppa.

Håper flere vil melde seg på.

Bilder fra felttrening på Enga og Sando