Ung Med Vorsteh bytter ledere.

Ung Med Vorsteh bytter ledere.

Ung med vorsteh bytter ledere. Trym Alexandersen og Henrik Syvertsen går av og Torbjørn Hansen, Kamilla Ljunggren, Haakon Ljunggren og Tea Sjølstad tar over stafettpinnen.

I 2 år har ung med vorsteh vært en mellomgruppe mellom Nvk OA og Nvk Buskerud. Dette har vært en rekrutteringsarena som Trym og Henrik har vært med på å starte. Det viste seg å bli en suksess. Det unge miljøet har økt rekrutteringen til Nvk og vi har fått mange gode tilbakemeldinger på tilbudet som er blitt gitt.

Hovedstyre har vært svært positive til «Ung med vorsteh» og ønsket å dra dette videre. Det blir dog uten Trym Alexandersen og Henrik Syvertsen som av forskjellige grunner har valgt å trekke seg og spille ballen videre på Torbjørn Hansen, Kamilla Ljunggren, Haakon Ljunggren og Tea Sjølstad. De har gladelig tatt over ung med vorsteh og vi tror dette kan bli veldig bra i fremtiden med så gode ledere.

 

Trym og Henrik er svært glad for at noen har lyst til å ta over og håper den videre rekrutteringen i vorstehmiljøet blir opprettholdt og satt pris på.

 

Tusen takk for oss oss

Henrik Syvertsen og Trym Alexandersen