Utstillingsresultater

Utstillingsresultater

"A thing of beauty is a joy forever"- flere Agder vorstehere både av det glatte og strie hårlaget, har utmerket seg i ringen denne våren og forsommeren.

Det startet med Agder Fuglehundklubbs ustilling, der NU CH NJCH (k) KV Haugtuns Frøken Kalla Reinertsen gikk nesten til topps med BIM plassering. En annen korthår med svært gode resultater på begge utstillingene der han har deltatt, er  Viljetun’s CFD Hunter til Nina Helene Helle, med excellent, ck, og  2.BHK på Hamresanden, samt cert, BHK og BIM på Dysjalandutstillingen til Rogland Fuglehunklubb.

På strihårsfronten har Alsvinna-Flicka vært i Norrkøping i Sverige, der hun fikk cert, cacib og BIR første dag, excellent neste, og excellent, ck og res. cacib og 2.BTK tredje dag, for tre forskjellige dommere. Med det ble hun internasjonal champion (C.I.B).  I tillegg fikk hun en høythengende excellent på svenska vorstehhundklubbbens jubileumsutstilling, og ble beste veterantispe,  der i alt 46 strihår ble vist. Hennes niese, Viarps Alva, har også gjort det bra, med excellent på Hamresanden, i Vejen, DKK, der hun med dette kvalifiserte seg til Crufts, i Norrkøping, der hun fikk excellent med ck, cacib og ble BIR, og ikke minst, også på Svenska vorstehhundklubbens jubileumsutilling der hun fikk excellent og ble beste juniortispe.

18948699_1872423136311605_1484317157_o  IMG_6925[1]IMG_6927[1]