Velkommen til Snåsasamlingen 2021

Velkommen til Snåsasamlingen 2021

Snåsasamlingen arrangeres i år fra 16-18.juli. Velkommen til samling med NVK-Trøndelag!

Hovedkvarter for samlingen er, som vanlig Ismenningen Fjellstue i Snåsa.

Stedet ligger langt inne i Snåsafjella, helt på grensen til Blåfjella-Skjækerfjella nasjonalpark. Anlegget har et samlet areal på ca 360 m2, og kan dekke festbord for opp til 60 spisegjester. 29 sengeplasser fordelt på sju rom (2- og 3-sengeplasser på rommene) i hovedbygget og to frittstående hytter (fellesrom med 6 sengeplasser i hver).

 

Treningsterrenget vi skal bruke ligger, bokstavelig talt, rett utenfor hyttedøra. Vi har begrenset med sengeplasser på hytta, men desto mer plass til telt, campingvogner etc.

 

Samlingen er ment for absolutt alle, store og små, erfarne og nybegynnere. Hovedaktiviteten er trening/føring av hund i fjellet hvor deltagerne deles inn i partier. Vi oppfordrer nybegynnere som ønsker råd og veiledning til å melde seg på. Vi har erfarne instruktører som skal ta ekstra godt vare på dere. Og som alltid synes vi det er hyggelig hvis det kommer vorsteh-entusiaster fra andre distrikter og besøker oss på Snåsasamlingen.

Treningen legges opp slik at den blir mest mulig lik en jaktprøve, og dommere/instruktører blir med
partiene ut i fjellet.

Nytt av året er bl.a. at vi legger opp til partier med fullkombinert-trening. Denne prøveformen går ut på at en «vanlig» jakprøve blir satt sammen med en apportprøve, kort fortalt.  Dagen vil da legges opp med en feltdel i fjellet og en apportdel.

 

Vi gleder oss til en sosial og hyggelig helg med mye hund og hundeprat!

 

Oppdatering pr. 06.april kl.20.23:

Snåsasamlingen 2021 er nå fullbooket! Det er mulig å stå på venteliste ved eventuelle avbestillinger. 

 

 

Oppdatering pr. 01.april kl.20.00:

Alle rom og hytter er nå booket. 

 

Påmelding

Påmelding gjøres til Live Kristine Kaasin på mail: live97@live.no

Merk tydelig om dere ønsker rom på Ismenningen eller om dere overnatter i telt/lavvo/campingvogn/bilen etc). Ha med antall personer, antall hunder som skal være med i fjellet, om dere ønsker strøm til bobil/campingvogn og om dere vil gå i fullkombinertparti eller vanlig parti.

Innbetaling på kontonummer 1503 67 93985. Merk betalingen «Snåsa» og navn

Pris

Medlemmer i NVK:

Overnatting i telt, lavvo, bobil etc inkl. 1 middag: kr 700,-

Overnatting i rom/hytte på fjellstua inkl. 1 middag: kr 1000,-

Barn gratis.

Ikke-medlemmer:

Overnatting i telt, lavvo, bobil etc inkl. 1 middag: kr 900,-

Overnatting i rom/hytte på fjellstua inkl. 1 middag: kr 1200,-

Barn gratis.

Annet:

Strøm til campingvogn/bobil: 100kr pr.døgn

I tillegg kommer treningskort på kr 150 pr. fører for hele helga. Beløpet for treningskort gjelder uavhengig av antall hunder dere ønsker å ha med i fjellet. Beløpet betales inn sammen med overnatting.

I hovedhuset er det muligheter for dusjing . Alle som har hytter/rom MÅ ha med eget sengetøy/sovepose. Det er ikke lov med hunder inne i hovedbygningen.

Vi har satt et tak på maks 45 hunder så det lønner seg å være tidlig ute med påmelding.

Betalingsfrist er 1.juli. Etter 1.juli vil de som evt. er på venteliste få plass. På ventelisten vil medlemmer av NVK-Trøndelag bli prioritert.

Hovedaktiviteter for samlingen er:

Fredag – Vi tenner grillene på ettermiddagen når folk ankommer, så ta med grillmat.  Sosialt samvær utover kvelden. Felles info kl.20.00 i storsalen.

Lørdag – trening i fjellet (opprop kl.09.00),  felles middag, m/dessert,  kl.18.30 med oppsummering av dagen og loddsalg/trekning.

Søndag – trening i fjellet (opprop kl.09.00), rydding/vask med avreise ca. kl. 17.00.

 

Vertskapet har skjenkebevilling, og har ordnet hyggelige klubbpriser i baren. Medbrakt alkohol kan nytes på rommene. 

 

Samlingen holdes i Ismenningen dressurområde, hvor Snåsa JFF er tillagt ansvar for driften, kart over området finner du her.

Veibeskrivelse

Reiserute finner dere link til her.  Stedet og husene ligger på høyre side av veien, og er lett å finne.(Reiserute på nett). Obs. Det er bomveg fra Imsdalen, kr 130. Kortbetaling er mulig ved bommen.

Husk å ta med sauerenhetsbevis! Ingen hunder vil bli sluppet i fjellet uten å ha lagt fram gyldig sauereinhetsbevis.

Velkommen!