Vintersamling i Trøndelag 2021

Vintersamling i Trøndelag 2021

Vintersamlinga avholdes i modifisert versjon 20. og 21.mars

Oppdatering:

Smittetallene er ikke blitt så lave som vi håpet på, og smittevernreglene er fortsatt ganske strenge. Vi tenker å gjennomføre vintersamlinga 20.-21. mars, men det blir kun felles trening i fjellet, og ikke noe av det vanlige opplegget vårt rundt. Dessverre. Vi synes det er veldig synd, men skal få fine dager i fjellet likevel, og krysser fingrene for at verden skal være litt annerledes når vi kommer til Snåsasamlinga.

Det blir dog sjanse for å ta apportbevis på Songli ifbm med fellestrening, gi oss et hint om du har lyst til å være med på det.

Mer info om tidspunkt på oppmøte og lignende kommer snart 🙂

 

Opplegget

Fredag

Oppmøte fra kl.18.00 fredag 19. mars. Ta kontakt med noen i styret når du kommer, så viser vi deg hvor du kan sove. Det serveres kveldsmat kl. 20.00, ta med egen drikke.

I forbindelse med kveldsmaten skal vi ordne litt faglig påfyll.

Lørdag

Frokost sørger man for selv, men vi stiller med varm kaffe. Husk matpakke! Så drar vi ut i fjellet, tentativt klokka ni. Om det er veldig kaldt kan det være vi velger å drøye det litt. Alle må huske å kle seg og hundene for en lang dag i fjellet. Ryggsekken må ha innhold etter årstiden!

Partiene vil bli ledet av erfarne folk som vil kunne gi råd og tilbakemeldinger til de som ønsker det. Hundene slippes i utgangspunktet parvis, men det kan være mulighet for å slippe alene om man ønsker. Tilbakemeldingen er tilpasset nivået på hundefører og hund, og det er selvfølgelig lov å spørre så mye man vil. De resterende hundeførerne går bak og observerer og er med på oppsummeringen av hvert slipp. Det vil bli rullering av hvilke hunder som slippes sammen, slik at hundene får erfaring i å takle flere forskjellige makkere.

Lørdagen avsluttes med oppsummering av dagen under middagen. Da gir instruktørene en gjennomgang av alle hundene og førerne.

Søndag

Søndag er det samme prosedyre, frokost rundt åtte, og vi drar til fjells klokka ni. Denne dagen avholdes distriktsmesterskapet, og vi kårer en vinner i unghundklassen (under 2 år) og en i åpen klasse (over 2 år). Det vil også være mulig å trene søndag, om man ønsker det.

Plassen

For dere som ikke har vært på Songli gård før ligger det her. Det er ca 50 minutter å kjøre fra Trondheim, så fullt mulig å komme ut på en dagstur om man ikke har mulighet til å sitte og snakke hund hele helga.

Det er rikelig med plass på Songli, både for mennesker, hunder, biler og campingvogner. Rom bestilles gjennom oss, påmeldingsinfo kommer snart. Ta med egne sengeklær og håndduk, evt kan man leie sengeklær for 120,-. Man kan ha hund på rommet, om man har med bur.

Påmelding

Send mail til nvktrondelag@gmail.com for påmelding. Prisen blir som i fjor 700 for medlemmer og 900 for ikke-medlemmer, kontonr: 1503.67.93985. Overnatting, måltider og treningskort er da inkludert i prisen. I tillegg kommer evt deltagelse i distriktsmesterskapet til 50 kr pr. hund.

 

Noen bilder fra vintersamlinga 2020

Foto: Kristin Stubban
Foto: Julie Grande
Foto: Torstein Bredesen
Foto: Julie Grande
Foto: Julie Grande