Apportprøvekurs på Setermoen 23.-25.juni

Apportprøvekurs på Setermoen 23.-25.juni

NVK Troms arrangerer for fjerde år på rad helgesamling med apportpøvekurs på Steiland, Setermoen. Helgen avsluttes på søndag med apportprøve for de som vil prøve seg etter endt kurs.

Trude Langstrand, 95114080, er hovedansvarlig for kurset og kan kontaktes ved spørsmål. Dere kan også ringe til sekretær Harriet, 91517958.

Instruktører på kurset er Trude Giverhaug og Trude Langstrand.

Påmelding til kurset gjøres til k-wigge@frisurf.no. Påmelding må inneholde navn og nummer på hunden.

Påmeldingsavgiften er 500,- per ekvipasje. Har du to eller flere hunder er det 300,- for hver påfølgende hund. Betales inn til kontonummer 4776 16 87006 ved påmelding.

Påmelding til prøven gjøres på web ved å gå inn på www.nkk.no og videre inn på terminlisten for apportprøver og trykke på linken. Startkontogent til apportprøven er 375,- ved påmelding på web og 425,- ved manuell påmelding (kontonummer 4776 16 87006). For de som deltar på kurset kan de melde på i løpet av helgen.

Hvis du ikke har eget apportvilt tilkommer det en avgift på 100,- i tillegg for bruk av klubbens fugl. Vi bruker måse på vann. Skal du ha rype på vannet må du ta med selv.

Dommere på apportprøven er Bård Johansen og Trude Langstrand.

 

På Steiland er det mulighet til å stille opp campingvogn eller campingbil, telt eller lavvo. På området er det grillhytte som er til disposisjon for alle deltagere og et bolighus med toalett og kjøkken.
For å komme til Steiland tar du av fra E6 og ned mot Bardu motorsportsenter. Kjør over brua og ta av til høyre videre mot motorsportsenteret. Ta av til høyre igjen ved første mulighet på en grusvei som fører ned til Steiland.

 

 

 

Vel møtt mvh NVK Troms :)!