Apportprøven på Buhol 2017

Apportprøven på Buhol 2017

Ny deltakerrekord på årets tredagers ettermiddagsprøve på Bohol

Med 95 starter på prøven, pluss ca 10 som betalte for trening, ble det satt rekord på vår tredagers  sommerhappening. Når  vi startet opp kl. 1200 på tirsdag var det bare litt over 20 som hadde meldt seg til start.  Det vi endte opp med når dagen var ferdig, noe over kl. 2100, var over 40 stk.
Alle tre dagene ble hektiske, men det hele gikk vel så tålig bra, takket være at dommerene og hjelperne kjenner konseptet og terreng godt, og har en fin evne til å ta ting på sparket til beste for deltagerne. Det som var hyggelig, var at mange fra apportprøvekurset benyttet seg av tilbudet om å stille for første gang på prøve (til sterkt rabatterte priser), og også med flere gode resultater.
En stor takk til dommerene Gunnar, Bergtor, Morten, Ivar, Bente, Rune, Ellen Marie, Randi og Ove, våre hjelpere Kristin, Berit og Thomas. Spesiellt vil jeg nevne  noen som ikke er NVK-medlemmer, og som virkelig var med og gjorde «en manns jobb». Maiken Gyldenskov Horn, Pål Thoresen, Andre og Jon Dalen. Takk skal dere alle ha.
Det ligger en god del jobb for styret i å evaluere prøvens form og å finne folk som vil ta dette videre nå når vi gir oss etter alle disse krevende og tildels slitsomme årene, men tross allt har de vært hyggelige og givende.
Med ønske om en fortsatt god sommer til dere alle,
Kjell