Apportprøve på Presteseter

Apportprøve på Presteseter

NVK Vestfold/Telemark ønsker velkommen til apportprøve på Presteseter 20.-21. juni. Det er fortsatt ledige plasser og påmeldingsfristen er utvidet til 17.06.2020.

Stedet er, som tidligere år, ved Presteseter i Larvik kommune.
Larvik og Omegn Turistforening sin hytte Presteseter ligger ved Siljuvann rett på oversiden av Svarstad. Det vil være gangavstand fra sekretariatet til alle øvelser.

I tillegg til den ordinære apportprøven blir det en underholdende VK-apport på lørdag der vi kårer lørdagens beste AK-hund.
Det blir kåring av dagens beste ekvipasje i UK og AK begge dager, samt en flott premie til de beste i UK og AK samlet for begge dagene.
Våre sponsorer er:

    • Engell hundesenter

 

  • Josera hundefor
  • Fjellsport
  • Ellefsen malerservice
  • Hvittingfoss fruktlager

Erfarne, effektive og gode dommere sørger for at øvelsene går radig unna.
Dommere i år vil være Arild Walter Hansen, Ivar Ekenes, Ove og Birthe Myhre.

NB! Alle må ha med eget apportvilt ihht retningslinjer fra FKF.
Det er krav om sauerenhetsbevis da det kan være sau i området. Det vil bli foretatt kontroll av gyldig sauerenhetsbevis.

Opprop kl. 09.00 hver morgen

Prøveleder: Britt Svendsen, mob. 984 26 092
epost til prøveledelsen: nvkvestfoldtelemark@gmail.com

Overnatting og mat

Det er plass til telt i området (50 kr pr. natt) og campingvogner (100 kr pr. natt) rundt Presteseter. Vi har også noen senger inne på hytta (200 kr pr. natt pr. pers).

Bestilling av overnatting sendes på e-post til nvkvestfoldtelemark@gmail.com og betales inn på kontonummer 2610.30.79895.

Loddsalg
Lørdag kveld blir det trekning av vinnere i loddsalget så husk å ta med kontanter.

Vi tenner grillene både fredag og lørdag og håper så mange som mulig har mulighet til å være med på premieutdeling, loddsalg og for øvrig en sosial og hyggelig kveld i teltet.

Vi vil til enhver tid følge de råd som gjelder ifht Covid -19. Hold avstand til andre deltakere og dersom du er syk er det viktig at du blir hjemme.

Påmeldingsinfo for prøven

Påmelding gjøres via www.nkk.no.

 

Veibeskrivelse

Adkomst fra Rv 40 ved Svarstad retning Skrim/Omholtfjell. Ta av der det er skiltet bl.a. til Svarstad Skisenter. Følg skilting mot Omholtfjell. Ved Bergandammen (ca. 12 km fra avkjøringa på riksvei 40) er det skilt med avkjøring til Presteseter. Herfra er det ca. 6 km. til hytta som ligger ved veien og består av 3 røde bygninger.
Kart finner du her.

NB! Det er ny løsning for bomavgift. Mer info finner du her: https://www.fritzoeskoger.no/bomveier (Raubergveien)

Huskeliste:

•    Meld deg på prøven via www.nkk.no.
•    Send en epost til nvkvestfoldtelemark@gmail.com med bestilling av overnatting om du skal ha telt/campingvogn/overnatting inne.
•    Husk penger til loddsalg.
NB! Det er ingen mobildekning i området (prøveleder nåes ikke etter kl 12.00 på fredag 19. juni).