Apportprøve på Presteseter 20. og 21. juni

Apportprøve på Presteseter 20. og 21. juni

NVK V/T ønsker velkommen til apportprøve på Presteseter 20.-21. juni.

Stedet er, som tidligere år, ved Presteseter i Larvik kommune.
Larvik og Omegn Turistforening sin hytte Presteseter ligger ved Siljuvann rett på oversiden av Svarstad. Det vil være gangavstand fra sekretariatet til alle øvelser.

I tillegg til den ordinære apportprøven blir det en underholdende VK-apport på lørdag der vi kårer lørdagens beste AK-hund.
Det blir kåring av dagens beste ekvipasje i UK og AK begge dager, samt en flott premie til de beste i UK og AK samlet for begge dagene.

Erfarne, effektive og gode dommere sørger for at øvelsene går radig unna.
Dommere i år vil være Arild Walter Hansen, Ivar Ekenes, Ove og Birthe Myhre.

Vi bruker duer og ender som apportvilt.
Det er krav om sauerenhetsbevis da det kan være sau i området. Det vil bli foretatt kontroll av gyldig sauerenhetsbevis.

Opprop kl. 09.00 hver morgen

Prøveleder: Britt Svendsen, mob. 984 26 092
epost til prøveledelsen: nvkvestfoldtelemark@gmail.com

Overnatting og mat

Vi oppfordrer alle til å ta med familien og overnatte.
Det er plass til telt i området (50 kr pr. natt) og campingvogner (100 kr pr. natt) rundt Presteseter. Vi har også noen senger inne på hytta (200 kr pr. natt pr. pers).

Bestilling av overnatting sendes på e-post til nvkvestfoldtelemark@gmail.com og betales inn på kontonummer 2610.30.79895.

Loddsalg
Lørdag kveld blir det trekning av vinnere i loddsalget så husk å ta med kontanter.

Vi tenner grillene både fredag og lørdag og håper så mange som mulig har mulighet til å være med på premieutdeling, loddsalg og for øvrig en sosial og hyggelig kveld i teltet.

Vi vil til enhver tid følge de råd som gjelder ifht Covid -19. Hold avstand til andre deltakere og dersom du er syk er det viktig at du blir hjemme.

Påmeldingsinfo for prøven

Påmelding gjøres via www.nkk.no.

Viltavgift (dersom du ikke har med eget vilt): kr 150 pr dag. Dette betales inn på konto 2610.30.79895. VIKTIG! Skriv hvilken hund viltavgiften gjelder for og send en e-post til prøveledelsen. Vi må vite hvor mange som ønsker klubbvilt slik at vi kan forberede dette.

Veibeskrivelse

Adkomst fra Rv 40 ved Svarstad retning Skrim/Omholtfjell. Ta av der det er skiltet bl.a. til Svarstad Skisenter. Følg skilting mot Omholtfjell. Ved Bergandammen (ca. 12 km fra avkjøringa på riksvei 40) er det skilt med avkjøring til Presteseter. Herfra er det ca. 6 km. til hytta som ligger ved veien og består av 3 røde bygninger.
Kart finner du her.

Huskeliste:

•    Meld deg på prøven via www.nkk.no. VIKTIG! Husk å melde fra til prøveledelsen dersom du ønsker å benytte klubbvilt.
•    Send en epost til nvkvestfoldtelemark@gmail.com med bestilling av overnatting om du skal ha telt/campingvogn/overnatting inne.
•    Husk penger til loddsalg.
NB! Det er ingen mobildekning i området (prøveleder nåes ikke etter kl 12.00 på fredag 19. juni).