Det norske VM-laget er på plass

Det norske VM-laget er på plass

I Herm i Frankrike hvor VM for stående fuglehunder snart starter, er våre deltakere på vei til trening. I morgen blir det alvor!

Alle de norske deltakerne kon trygt fram til Herm i det sørvestre Frankrike i løpet av fredagen og lørdagen. De fleste kjørte ned, og det ble en lang tur.

Ida Sollie forteller at SV Fjellgløtts Haldor var lykkelig da han fikk slippe ut av bilbytte  etter tilsammen 23 timer på veien.  Etter avreise fra hjembyen Sandnes har Ida og Haldor blant annet trent reviering på enorme marker med masse fasan i Skåne

Søndag morgen ventet de norske deltakerne på å få tildelt  treningsterreng.

Alvoret starter

Mandag starter alvoret med Middelhavscup. Der skal KV Kaiser og Geir Sve og KV Peppa til Fredrik Engell Sæthereng forsvare Norges og NVKs ære.

De får følge av Christian Bakke og Grosser Münsterländer Era des Grandes Vorachyres (kennelnavnet er Christians eget og det betyr noe i nærheten av «fra det store vierkjerret». Sistemann på det norske laget i «oppkjøringskonkurransen@ Middelhavscup er breton Tequila til Andreas Jørgensen.

I løpet av uka,m skal også jaktkonkurransen St. Hubertus avvikles. Der stiller Ida Sollie/Haldor i kvinneklassen, og Geir Sve/Kaiser og Fredrik Engell Sæthereng/Peppa i herreklassen.

NVK ønsker alle deltakere lykke til!

Bildet øverst er tatt  søndag morgen, mens laget ventet på å få vite hvor de skule trene. I tillegg til deltakerne Ida Sollie (til venstre), Geir Sve (bakerst), Fredrik Engell Sæthereng (foran), Andreas Jørgensen og Christian Bakke (til høyre), sees Renate i rød caps. Hun er Fredriks samboer. Foto: Ida Sollie.