Høgkjølprøven 2020

Høgkjølprøven 2020

Høstens siste men også triveligste høyfjellsprøve går i år av stabelen 24.-25. oktober.

Partilister

Da er det bestemt hvem som skal gå hvor, se link under. Fint om dere husker hvilket parti dere skal på, så blir det ikke så mye kø for å finne rett parkeringsplass 🙂

Partilister lørdag med terreng og dommer (Oppdatert 23.10)

Partilister søndag med terreng og dommer (Oppdatert 23.10, VK trekkes under middagen)

Partilister og ventelister oppdateres fortløpende. Det kan være at vi får til et UK/AK-parti til på søndag, så om flere vil melde på er det der det er størst sjanse for å få plass.

Om prøven

Som det nå har blitt tradisjon for, er prøven sentrert rundt Songli gård. Vi bruker terrenger rundt gården, samt Slettfjellet lenger oppe på Hemnkjølen. Vi har rukket å arrangere noen prøver på Songli i høst, og det har vært godt med fugl både på skog og høyfjell. Siste arrangement var fullkombinertprøven vår, hvor alle hundene hadde godt med sjanser og 5 av 7 endte med premie.

Oppropet begge dager er kl. 08:00 på Songli gård. Prøven er planlagt med to- dagers VK og kvalifisering på lørdag. UK/AK begge dager. Sekretariatet vil dere finne i hovedhuset på Songli gård. Vi kan friste med varm kjøttsuppe på oppropet! Husk kr 50 til parkering i fjellet.

Påmelding

Påmelding skjer via NKK sin terminliste innen fristen 17.okt., med valg av klasse / dag og navn på fører hvis annen enn eier. Priser 450,- for UK/AK og 500,- for VK.

Påmeldingsfristen er utvidet til 22.okt.2020
Prøveleder er Alexander Trøen, mail alexander.troen@hotmail.com, mobil 907 13 964 (best med SMS)

Partilister blir lagt ut her ca en uke før prøven.

Overnatting og jegermiddag

På grunn av Covid-19 vil det være litt begrensninger i overnatting innendørs på Songli gård, men vi har noen rom å tilby til kr 350 pr. pers pr. natt. Førstemann til mølla der altså. Det finnes også mulighet for campingvogn og bobil på gården pris kr 300 pr. natt. På lørdag blir det jegermiddag med loddsalg kl. 20 inne i hovedbygningen. For å booke overnatting og jegermiddag, send oss en e-post på nvktrondelag@gmail.com.

Det finnes også andre muligheter for overnatting; Høgkjølen Fjellcamp på telefon 417 68 386, eller Ellingsgården Camping tlf. 926 07 204

Adkomst

Songli gård ligger i Orkdal, omlag en times kjøring vestover fra Trondheim. (Kartlink her) Ryktene skal ha det til at landets første jaktprøver med stående fuglehund ble avholdt akkurat her, arrangert av Christian Thams for engelske lorder.

 

Husk å beregn tid til litt kjøttsuppe til oppropet 😉

Velkommen til prøven vår!