Lavlandstreninger 2018

Lavlandstreninger 2018

Denne høsten blir det muligheter for lavlandstrening på de flotte terrengene hos Stian Åserud på Årnes og Skogbygda.

På disse treningene får man forberedt seg til høstens lavlandsprøver og man får mulighet til å lære om føring av hund på lavland. Under finner man info om hvilke datoer det blir trening samt tid for oppstart.

NVK OA stiller med dyktige instruktører som vil gi veiledning underveis, totalt blir det fem treningsdager med fem til åtte plasser. Det har kommet nye retningslinjer for trening på lavland og det er viktig at alle som ønsker å være med på disse treningene setter seg inn i det nye regelverket som er utarbeidet av FKF.

NVK OA og representanter samt deltakere er ansvarlige for at regelverket følges. Regelverket finner man her: http://www.fuglehundklubbenesforbund.no/images/stories/dokumenter/Lavlandskomite/Instruks-for-Lavlandsklubber_godkjent.pdf

Dato og oppstart instruktører
Mandag 17. september fra kl. 13.00 Bente Øfjord og Ove Myhre (Ove starter kl. 13.00) – åtte plasser
Tirsdag 18. september fra kl. 15.00 Bente Øfjord – fem plasser
Lørdag 22. september fra kl. 11.00 Bente Holm – fem plasser – FULLT!
Tirsdag 25. september fra kl. 15.00 Arne Eliassen og Bjørn Størkersen – åtte plasser – FULLT!
Tirsdag 16. oktober fra kl. 15.00 Rune Brenna og Trond Lereng – åtte plasser – FULLT!

Påmelding etter «først til mølla» prinsippet til monica.sawicz@gmail.com med navn på hund og fører samt ønske om hvilken dato man vil delta. Påmeldingen bekreftes ved at man får e-post med nærmere info.

Pris: 600,- betales med Vipps #87268 til Norsk Vorstehhundklubb avdeling Oslo og Akershus når påmelding er bekreftet. Merkes med dato og navn på fører/hund. Kvittering forevises til instruktør ved oppmøte.

Vel møtt!