Praktisk info rundt NM skog

Praktisk info rundt NM skog

Da er NM rett rundt hjørnet. Her kommer litt praktisk info om gjennomføringen. Det som er spesielt i år er jo smittevernhensyn som må taes, vennligst sett deg inn i de retningslinjene som gjelder.

Opprop

Oppropet er som vanlig 08:00, og det holdes på Songli gård (kartlink her). NM åpnes med flaggheising og noen ord fra ordføreren. Dere som kommer kjørende blir tatt imot av parkeringsvakter så vi får plassert folk på en fornuftig måte etter hvilke parti de skal ut med. Alle personer som er innom arrangementet må av smittevernshensyn registreres, og dette blir gjort av parkeringsvaktene når dere kommer.

 

Smittevern

Vi har selvfølgelig en stor del av ansvaret som arrangør, og i tillegg må hver enkelt også gjøre sin del. Vær nøye med avstand til folk utenfor egen husstand, og sprit deg på hendene før og etter du er i kontakt med flater og objekter andre også er i kontakt med. Hver enkelt må på forhånd sette seg inn i FKFs veileder.

 

Jegermiddag

Jegermiddagen er klokka 20:00 på lørdag. Vi griller en hel gris, som serveres med tilbehør utendørs. Middagen vil koste 250kr, og liste for påmelding vil være tilgjengelig i sekretariatet. Betaling med Vipps.

 

Salg av mat

Det vil bli mulighet for å kjøpe lapskaus, kaffe og vafler gjennom helga. Betales med Vipps.

 

Loddsalg og premier

Vi har fått tak i masse fine premier, blant annet kan vi nevne en GPS-peiler til hund, et spesialtilpassa bur fra Trønderburet og håndverk av rikuler. Vi har premier fra G-sport, Troll, Roald Arntsen, Alf Hansen AS, Riis bilglass, Statskog og Univern. Prisen blir 25 kr per lodd, betales med Vipps.

 

Overnatting

Som vi har skrevet tidligere blir det kun mulighet for overnatting med campingvogn eller telt på Songli gård. Priser for overnatting blir 250 kr for campingvogn og 100 kr for telt. Vi vil gjerne ha forhåndsbestilling på alt, så vi har god kontroll mtp smittevern. Overnattingsplass kan bestilles på mail til geirsve1@gmail.com , og sum betales inn på kontonummer 1503.67.93969. Ta kontakt når dere kommer til gards, så skal vi vise dere hvilke områder som er tiltenkt camping.

 

Veterinær

Vi har avtale med Orkdal Dyreklinikk, som stiller med veterinærvakt for oss. Veterinær Hanne Aakerholm kommer på oppropet fredag, og alle partier får med seg kontaktinfo når de skal ut i terrenget.