Sommerens arrangementer i Troms

Sommerens arrangementer i Troms

Troms inviterer til apporttrening 27. juni og apportprøve 28. juni, og vorstehtreff første helga i august på Steiland.

NVK Troms har to arrangementer i sommer. Vi starter med apportprøvetreningssamling 27.juni og apportprøve 28.juni. Første helga i august, 1.-2.august er det vorstehtreff med apportprøve begge dager.

Da har vi fått klarsignal for leie av Steiland to helger i sommer, det vil si at vi gjennomfører treningssamling apport 27.juni, apportprøve 28.juni, vorstehtreff 31.juli-2.august og apportprøver 1. og 2.august slik det var planlagt før koronaviruset satte alle aktiviteter på vent. Både prøver og treningssamling er åpent for alle fuglehunder gruppe 7.

Alle arrangementer skjer med base på Bardu Jeger & Fisk sin flotte plass Steiland på Setermoen Her er det muligheter for overnatting i eget telt, campingvogn eller bobil. I år har vi ikke mulighet til å benytte jorder i tilknytning til BJFF’s hus på Steiland. Ta kontakt med ansvarlige for hver enkelt helg for anvisning av plass.

Vorstehtreffet har høy sosial faktor og er en fin mulighet både for sosialisering av valper og for hundeprat i det vide og brede. Har du ikke egen hund enda men kanskje vurderer å skaffe deg en vorsteher så er det mange å bli kjent med og få tips av her!

Påmelding til prøvene gjøres via web; se terminlisten på www.nkk.no med lenke til påmeldingsskjema. Ingen etteranmelding. Apportbevisprøve arrangeres begge helgene, kr 150 per hund betales ved fremmøte.

Prøveleder 28.juni: Trude Langstrand.

Prøven vil foregå i området rundt Steiland og Setermoen. Opprop på Steiland kl.12.

Prøveleder 1.-2.august: Kristin Solheim.

Opprop begge dager kl.09.00 på Steiland. Prøven vil foregå i Setermoen skytefelt.

Påmelding til treningssamlingen 27.juni: per e-post til Trude Giverhaug (trudegiv@live.no, eller SMS til tlf 93294626). Oppgi eget navn, tlf.nr og hundens rase og alder. Kr 400 pr ekvipasje betales ved fremmøte. Eller ved innbetaling til kontonummer 47761687006/ vipps 119684.

Alle må ha med egen fugl til prøvene (vi har sporrype) og egnet apportobjekt til treningssamlingen.