Takk for innsatsen, Unn

Takk for innsatsen, Unn

Etter mange år som leder og en fantastisk innsats for klubben ble Unn Johannessen takket av på årsmøtet onsdag kveld. Hun tok også prisen for årets hund med sin Martine av Røssmyra. Sekretær Jon Terje Hellgren Hansen tar over som ny leder.

Unn har vært leder av klubben i flere perioder og gjort en fantastisk innsats for å sikre den gode økonomien vi har i dag. Hun har vært prøveleder for Østfoldapporten i mange år og lagt ned enormt mye arbeid for klubben. Unn er også hedret med NVK sin gullmedalje. I år sikret hun seg også enda et napp i vandrepremien «Årets hund» med sin Martine av Røssmyra. Med gode resultater fra både jaktprøver, apportprøver og utstilling i 2023 var Martine uslåelig i årets kåring.  Unn vil fortsatt være aktiv i klubben, men overlater styrearbeidet til nye krefter.

 

Det nye styret som ble valgt på årsmøtet består av:

Jon Terje Hellgren Hansen, leder

Jon Andersen, nestleder

Vigdis Lunde Jaavall, sekretær

Olav Gjestvang, kasserer

Torbjørn Fosser, styremedlem

Pål Andre Magnussen, vara

Jane Åstorp-Raaden, revisor

 

Økonomi

Klubbens økonomi er god og kasserer Olav Gjestvang redgjorde for et overskudd på 17 480 kroner og en balanse på 78 408 kroner. Mesteparten av overskuddet kommer fra Østfoldapporten som gikk 12 590 kroner i pluss med rekordstor deltagelse.

Regnskapet er godkjent av revisor og årsmøtet.

 

Aktivitetsplan 2024

Klubben har allerede planlagt vintersamling og sommertrening for neste år. Vintersamlingen blir på Lenningen fjellstue 15. – 17. mars. Treningssamling på Ervalla blir 9. – 11. august.

Østfoldapporten blir lørdag 3. august.

Ellers planlegger vi nyttårscup på Kalnes i februar, apportrening fram mot sommeren og dressurkvelder  på Kureskjæret ved Larkollen.

Vi tar gjerne imot forslag fra medlemmene på aktiviteter.

 

Årets hunder

Unn Johannessen med premien for «Årets hund 2023» Martine av Røssmyra

Martine av Røssmyra med eier Unn Johannessen ble årets hund med sterke resultater fra både utstilling, apport, og jaktprøver.

Fabelfjellets Molly med eier Geir Luthen ble årets jakthund med 1AK fra ØFK lavlandsprøve og 2 AK fra Østfoldapporten.

 

 

Saker på høring fra hovedstyret

Styreleder Roger Brenden fra NVK var med på årsmøtet og informerte om arbeidet som gjøres i hovedstyret. De har to store saker ute på høring hos medlemmene. Det gjelder en revisjon av regelverket rundt årspremier i NVK og om klubben skal ta ansvar for Tsjekkisk Vorstehhund som vår fjerde rase. Styret ønsker gjerne medlemmenes synspunkter på begge saker som skal legges fram på DK/RS 2024.

Du kan lese mer om sakene her:

Høring om nye årspremier

Tsjekkisk vorsteh – høring